Gaminator. Gry online.

graj lub zgiń
Szukaj

Jesteś tutaj pierwszy raz. Bardzo nam miło. Zarejestruj się, aby zyskać dostęp do największej bazy video o grach, możliwości wrzucania swoich treści, a także do systemu podpowiadania gier – Game Connect.

Logowanie

Zamknij Wyślij uwagę
 

Video

Diablo III - videorecenzja Haruna

Diablo III - videorecenzja Haruna
0:00/0:00
    Harun przez: Harun 1714 dni temu 

    kategoria: Videorecenzje

    Witam serdecznie w mojej pierwszej wideorecenzji. Jako, że lubię wyzwania od razu rzuciłem się na głęboką wodę czyli na najnowszą produkcje Blizzarda - Diablo III. Mam nadzieję, że spodoba się wam. Zapraszam do komentowania i wyrażania opinii na temat materiału.

    Więcej filmów Harun

    Quick lista

    • Brak filmów w Quickliście

    Filmy podobne

      Brak podobnych filmów

    Ostatnio dodane

    Katalog

    • Brak filmów w katalogu
    Podziel się:
    Tagi: diablo 3 diablo3 diablo iii harun wideorecenzja
    Gry: Diablo 3,
    Zamieść:
    URL:
    Reklama

    Komentarze

    27
    Skomentuj:
    • $user.name 1345238309000 2012-08-17

      Co to znaczy "co któryś tam poziom" ? Chyba w wideo-recenzji powinny być zawarte informacje o grze ( najlepiej ile się da ), żeby jak najwięcej ludziom przedstawić o grze. Quaz robi lepsze, musisz się jeszcze wyrobić.

      Czy gada z sensem?
    • aertuz00 aertuz00 1344764260000 2012-08-12

      Interesujesz się Diablo III? W takim razie serdecznie zapraszam na grypanie.blogspot.com-newsy, poradniki oraz przydatne informacje zebrane w jednym miejscu

      Czy aertuz00 gada z sensem?
    • g4rr3t g4rr3t 1344001500000 2012-08-03

      Wszystko już zostało powiedziane, więc powiem tylko tyle, że fajna premierowa vrecka jest fajna i premierowa. Trzymam kciuki za kolejne.

      Czy g4rr3t gada z sensem?
    • Chidder Chidder 1342981259000 2012-07-22

      Merytorycznie jak najbardziej OK (drobne błędy językowe się pojawiły, ale można na nie przymknąć oko). Dobry montaż, który odpowiednio współgra z tym co mówisz - to się chwali. Minusy przede wszystkim techniczne: słaby mikrofon, przez który trzeba się dobrze wsłuchać; pod koniec zbyt głośne dźwięki. Szybkość mówienia nie liczę, bo myślę, że gdyby mikrofon był lepszy, to by to nie przeszkadzało :) Jak na pierwszą recenzję - bardzo, bardzo dobrze. Czekam na więcej materiałów :)

      Czy Chidder gada z sensem?
    • Kamaner Kamaner 1342974507000 2012-07-22

      Poza tym, że momentami mówisz jakbyś wypił z 5 filiżanek kawy jest ok. Nie zgadzam się też z oceną (ja bym dał 7+/8), ale to już kwestia gustu, więc trzymaj tak dalej, a za kilka odcinków będzie już naprawdę nieźle. Ode mnie masz graj.

      Czy Kamaner gada z sensem?
    • $user.name 1342707319000 2012-07-19

      Podczas wspominania o wprowadzeniu znakomitego silnika fizycznego można było napomnieć o możliwości wykorzystania otoczenia, chodzi mi o uszkodzenie ściany która legnie na naszych oponentach.
      Bardzo dobra recenzja, rzetelna i profesjonalnie przygotowana.
      Diablo otrzymało ocenę 9+/10 i z całą pewnością mogę ją również wystawić recenzentowi :)
      Pozdrawiam,
      Wiater

      Czy gada z sensem?
    • Harun Harun 1342625544000 2012-07-18

      Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie i komentarze. Uwagi szczególnie te odnośnie szybkości mówienia już mam zanotowane na żółtej karteczce i naklejone na monitor tak, że na pewno następnym razem będzie lepiej. Co do dźwięku to fakt muszę nad tym popracować ale myślę, że spokojnie uda się to poprawić. A co do samego Diablo 3 oraz gier, w które gram to szykuje już od dłuższego czasu pewien projekt i dzięki temu, że ukończyłem tą vreckę nabiera on całkiem realnych kształtów. Mam nadzieję że cały pan będzie gotów do niedzieli. Jeśli jesteście zainteresowani to śledźcie mojego bloga na Gami tam za niedługo pojawią się informacje.

      Czy Harun gada z sensem?
    • Zeratan Zeratan 1342624964000 2012-07-18

      Mam tylko jedną uwagę dotyczącą autora: mów wolniej, reszta elementów stoi na dobrym poziomie(może jeszcze tylko, to że czasem nie zbyt było słychać co mówisz, z powodu odgłosów gry).

      Czy Zeratan gada z sensem?
    • 666gonzo666 666gonzo666 1342611494000 2012-07-18

      Kamczak - mnich pojawił się w dodatku Hellfire do pierwszego diablo :)

      Czy 666gonzo666 gada z sensem?
    • Kamczak Kamczak 1342609116000 2012-07-18

      Popracuj trochę nad ustawieniem głośności, na początku twojej v rencki, dźwięki z gry zagłuszały czasami to co mówiłeś, poza tym w niektórych momentach strasznie niewyraźnie czytasz tekst, rozumiem że chciałeś przekazać nam sporą ilość informacji, i tak to ci się rozłożyło w czasie, ale naprawdę, czasem brzmisz jak karabin maszynowy :) Mógł byś też coś więcej powiedzieć o samych klasach postaci, tego chyba zabrakło najbardziej w twojej vrecenzji, wymieniłeś jedynie pokrótce klasy dodając "dobrze nam znanych" popraw mnie ale w wcześniejszych odsłonach diablo, nie było szamana,demon hantera czy mnicha. Przydało by się też kilka słów o AH, czy pochwalasz takie rozwiązanie, co zyskujemy co tracimy. Ogólnie fajnie wyszło, ode mnie graj, czekam na kolejne vrencki, i życzę ci oby było tylko lepiej, pozdro.

      Czy Kamczak gada z sensem?
    • Garuu Garuu 1342604577000 2012-07-18

      Ciekawa vrecka, czasami mówiłeś trochę za głośno ale po za tym wszystko ok.

      Czy Garuu gada z sensem?
    • $user.name 1342601658000 2012-07-18

      @autor Ktoś stał nad tobą z siekierą i stoperem? bo wygląda jakbyś co najmniej walczył o życie. Torchlight2 jest NIECO tańszy? Jeżeli nie widzisz różnicy między 70zł a 200 to...

      Czy gada z sensem?
    • 666gonzo666 666gonzo666 1342593484000 2012-07-18

      Orange - zauważ że Harun napisał też pisemną reckę Diablo III ;) która jest o dziwo, mniej popularna niż video. :P Zawsze patrz na dział recek ;)

      Czy 666gonzo666 gada z sensem?
    • Orange Orange 1342560816000 2012-07-17

      Tak jak już wcześniej powiedzieli: miejscami tło za głośno:) i za szybko czytasz tekst, wydaje mi się że pod koniec akapitów, bo jak nowy zaczynasz(z pewnością częściami nagrywane:D) to jest dobre tępo, potem z każdym zdaniem co raz szybciej:)

      @666gonzo666 i @raskolnikov: taka prawda, że Gaimnator ostatnio jakoś podupada. Wcześniej to ciągle się coś działo, forum żyło, ogromne dyskusje na blogach, newsów do groma, a teraz w sumie to trochę jeszcze z przyzwyczajenia wchodzę, Dobry Wieczór zobaczę(dzięki sakora! Po tym jak przestało się na gami pojawiać Dzień Dobry to czegoś brakowało:) ) parę newsów przeczytam i tyle. I to nie tylko moje wrażenie, z kolegą ostatnio o tym gadałem i też tak ma.

      Czy Orange gada z sensem?
    • CHudY125 CHudY125 1342560022000 2012-07-17

      Bardzo mi się podobało :):):):)

      Czy CHudY125 gada z sensem?
    • Harun Harun 1342558068000 2012-07-17

      @ co do rzeczy które pominąłem to po pierwsze D3 jest tak duże że dokładna vrecka trwała by około 20 minut. Chcąc tego uniknąć pewne sprawy istotne mniej dla samej radości z rozgrywki zwyczajnie przemilczałem.
      @ Gonzo do nagrania głosu używam mikrofonu Samson CO1U (Moja lepsza połówka mi go pożycza) i programu Sonar 6 LE a do nagrywania gameplaya frapsa w wersji płatnej natomiast do składania i renderu programu Corel VideoStudio X5 Pro.

      Czy Harun gada z sensem?
    • 666gonzo666 666gonzo666 1342554316000 2012-07-17

      Tak swoją drogą, z jakiego sprzetu korzystasz??:)

      Czy 666gonzo666 gada z sensem?
    • $user.name 1342553389000 2012-07-17

      nie wspomniałeś o RMAH, replayability (INFERNO) i kilku innych pierdołach, ale generalnie nie jest źle.

      Czy gada z sensem?
    • 666gonzo666 666gonzo666 1342550920000 2012-07-17

      piła łańcuchowa zamontowana w gardle. Lollipop Chainsaw przy tym motywie wymiata.

      Czy 666gonzo666 gada z sensem?
    • sakora sakora 1342548685000 2012-07-17

      @666gonzo666 - czy to Ty tak charczysz, czy piła łańcuchowa? ;P

      Czy sakora gada z sensem?
    • 666gonzo666 666gonzo666 1342547121000 2012-07-17

      i tak masz lepszy głos, niż ja kiedykolwiek będę miał ;)

      Czy 666gonzo666 gada z sensem?
    • Harun Harun 1342546946000 2012-07-17

      Dzięki za komenty :) Generalnie co do głosu to po pierwsze staram się eksperymentować z odległością od mikrofonu to raz a druga sprawa to najzwyczajniejszy stres przed nagrywaniem siebie.

      Czy Harun gada z sensem?
    • 666gonzo666 666gonzo666 1342545034000 2012-07-17

      <spojrzał smutno na tekst rastolnikowa. Nie ma to jak nie doceniać słowa pisanego>

      Czy 666gonzo666 gada z sensem?
    • raskolnikov raskolnikov 1342542920000 2012-07-17

      Dobry material, ostatnio straszna bieda na Gami, wiec fajnie widziec jakas "nowa twarz"

      Czy raskolnikov gada z sensem?
    • sakora sakora 1342542137000 2012-07-17

      Gerealnie OK, ale po pierwsze mikrofon, po drugie szybkość mówienia, po trzecie, niektóre kwestie brzmią bardzo dziwnie. Jednak całość odbiera się pozytywnie. Chociaż ja cały czas się zastanawiam, co to jest to "dejablo czy"...

      Czy sakora gada z sensem?
    • $user.name 1342527264000 2012-07-17

      Recenzja bardzo dobra, ale w niektórych momentach dźwięk z gry był za głośny, przez co cię zagłuszał. Oprócz tego nie mam zastrzeżeń. Powodzenia przy następnych reckach!

      Czy gada z sensem?
    • kapsel1997 kapsel1997 1342523540000 2012-07-17

      Wciąz dobry hack'n'slash, tyle że nie ma czegoś takiego jak dobry hack'n'slash :P

      no dobra, moje tendencje gatunkowe nie mają tu nic do rzeczy - jak na debiut całkiem nieźle, tylko twoja intonacja głosu czasem była trochę dziwna - można odnieść wrażenie że ktoś ci przykłada karabin do pleców, albo właśnie zobaczyłeś bluscreena po 6h gry bez zapisywania. Ale tak jak wspomniałeś na końcu - jestem wyrozumiały. Wstawiam GRAJ.

      Czy kapsel1997 gada z sensem?

    Newsy

    Najlepsze gry

    The Elder Scrolls V: Skyrim

    gatunek: RPG
    Data polskiej premiery
    11 listopad 2011

    1. Drakensang: The River of Time RPG

    Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.

    2. Amnesia: The Dark Descent Przygoda

    Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.

    3. Dead Rising 2 Akcja/Arcade

    Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.

    4. Mafia 2 Akcja/Arcade

    Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.

    5. Sid Meier's Civilization V Strategia

    Piąty raz turowo podbijemy świat.

    6. StarCraft II: Wings of Liberty Strategia

    Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.

    1. Dead Rising 2 Akcja/Arcade

    Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.

    2. Guitar Hero: Warriors of Rock Akcja/Arcade

    Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.

    3. Kane & Lynch 2: Dog Days Akcja/Arcade

    Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.

    4. Mafia 2 Akcja/Arcade

    Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.

    5. Super Street Fighter IV Akcja/Arcade

    Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...

    6. Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Akcja/Arcade , Symulator

    Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.

    1. Demon's Souls Akcja/Arcade , RPG

    Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.

    2. Guitar Hero: Warriors of Rock Akcja/Arcade

    Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.

    3. Ratchet & Clank Future: A Crack in Time Akcja/Arcade

    Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.

    4. Yakuza 3 Akcja/Arcade , Przygoda

    Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.

    5. Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Akcja/Arcade , Symulator

    Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.

    6. Mafia 2 Akcja/Arcade

    Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.

    1. N.O.V.A. Akcja/Arcade

    Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.

    2. Dungeon Hunter Akcja/Arcade , RPG

    Diablo w wersji Gameloftu.

    3. Plants vs. Zombies Strategia

    Tower defense z zombiakami w roli głównej.

    4. Hero of Sparta II Akcja/Arcade

    Druga część przygód xeroboja Kratosa.

    5. Street Fighter IV Akcja/Arcade

    Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.

    6. Spore Creatures Akcja/Arcade

    Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.

    Gaminator.tv

    Projekt dofinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka