Gaminator. Gry online.

graj lub zgiń
Szukaj

Jesteś tutaj pierwszy raz. Bardzo nam miło. Zarejestruj się, aby zyskać dostęp do największej bazy video o grach, możliwości wrzucania swoich treści, a także do systemu podpowiadania gier – Game Connect.

Logowanie

Zamknij Wyślij uwagę
 

Video

150. videorecenzja quaza

150. videorecenzja quaza
0:00/0:00
    quaz przez: quaz 1924 dni temu 

    kategoria: Videorecenzje

    150. videorecenzja quaza, czyli recenzja recenzji quaza w wykonaniu Zamaskowanego Recenzenta. Muzyka w tle własna. Specjalne podziękowania dla Doroty za pomoc z filmowaniu.

    Więcej filmów quaz

    Quick lista

    • Brak filmów w Quickliście

    Filmy podobne

      Brak podobnych filmów

    Ostatnio dodane

    Katalog

    • Brak filmów w katalogu
    Podziel się:
    Tagi: quaz gaminator 150 videorecenzja videorecenzja zamaskowany recenzent tommy quazlow thomas quazoux kwazariusz z gaminu militarny quaz samokrytyka autoironia autorecenzja wspominkowa recenzja
    Gry: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots,
    Zamieść:
    URL:
    Reklama

    Komentarze

    89
    Skomentuj:
    • $user.name 1344059533000 2012-08-04

      Quaz - ten kawałek w 2:30 mógłbyś go już opublikować?Bo mi się strasznie podoba :).

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1343419251000 2012-07-27

      Wszechpelusz?

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1342520590000 2012-07-17

      ENDmOnsTER masz rację.

      Czy gada z sensem?
    • ENDmOnsTER ENDmOnsTER 1341832013000 2012-07-09

      jakie bydle dało zgiń przyznać się !

      Czy ENDmOnsTER gada z sensem?
    • $user.name 1341596554000 2012-07-06

      Chyba najlepsza jak dotąd recka, quaz.

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1340817762000 2012-06-27

      Chyba najlepsza jak dotąd recka, quaz.

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1340726637000 2012-06-26

      Przy motywie z kompleksami spodziewałem się nawiązania do nieśmiertelnego KLOCUCH(a)12 a tu lipa :(. A co do końcówki, udało Ci się nakłonić np. CTSG do zrobienia takiej recenzji?

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1340543171000 2012-06-24

      EPICKIE WĄSY POWRÓCIŁY :O

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1340406280000 2012-06-23

      Jestes swietny, quaz : )

      Czy gada z sensem?
    • grzegorz.kukla.526 grzegorz.kukla.526 1340386524000 2012-06-22

      dzięki za informację :)

      Czy grzegorz.kukla.526 gada z sensem?
    • Garuu Garuu 1340359220000 2012-06-22

      @quaz to dokończ szybko i wstawiaj na stronę.

      Czy Garuu gada z sensem?
    • quaz quaz 1340346273000 2012-06-22

      @grzegorz.kukla.526: jak wszystko w tej recenzji - mój własny kawałek. Niedokończony, ale można go więcej usłyszeć w filmiku z MFKiG 2011, który umieściłem swego czasu na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=NggGZCTjYQE

      @Garuu: jak wyżej - mój własny. Ale nigdzie nie publikowany, bo tak naprawdę niedokończony. Póki nie dokończę można go usłyszeć jedynie w tej recenzji ;)

      Czy quaz gada z sensem?
    • Garuu Garuu 1340232235000 2012-06-21

      od 2:30 co to za bicior?

      Czy Garuu gada z sensem?
    • Garuu Garuu 1340229913000 2012-06-21

      O majonez nawet dwa;p

      Czy Garuu gada z sensem?
    • grzegorz.kukla.526 grzegorz.kukla.526 1340204557000 2012-06-20

      Co to za muzyczka przy electro quazie ?

      Czy grzegorz.kukla.526 gada z sensem?
    • Zatrakus Zatrakus 1340091020000 2012-06-19

      @Anonim poniżej: "z sensem".

      Czy Zatrakus gada z sensem?
    • $user.name 1340046038000 2012-06-18

      Rany, pamiętam jak od początku czytałem Gamer9, a później oglądałem wszystkie twoje videorecenzje. Zrobiłeś ogromne postępy i "szacun" za dystans do siebie. A tekst "Kuźwa, żyrandol" zapamiętam na zawsze :D
      I błagam Quaz, umieść videorecenzję Call of Cthulhu :)

      Czy gada z sensem?
    • Alekses Alekses 1340041233000 2012-06-18

      A ja zo to czekam na kinect ninje.Kiedy się pojawi

      Czy Alekses gada z sensem?
    • Massiv Massiv 1340026637000 2012-06-18

      Więc może kiedyś doczekamy się: "Gotuj z Quazem- czyli przepisy na najlepsze sałatki dla graczy" lub " Gotowanie- videorecenzja";)

      Czy Massiv gada z sensem?
    • quaz quaz 1339966490000 2012-06-17

      @Massiv: do sałatek. I tak to jest jak się kupuje zapominając, że poprzedni się nie skończył ;)

      @conduit: ło, Conduit to straszny staroć. Nie grałem, ale ogólnie Wii to nie jest maszynka do FPSów. Mimo wszystko to gatunek, który wymaga jakiejś oprawy graficznej, a Wii jej nie może zapewnić.

      @quaczka: mój kawałek - Finite State Machine. Z działu muzyka na quaz.org można go dorwać :)

      Czy quaz gada z sensem?
    • quaczka quaczka 1339959018000 2012-06-17

      @Quaz co to za muza w 1:27 ??????

      Czy quaczka gada z sensem?
    • $user.name 1339946034000 2012-06-17

      Świetne, a przy okazji quaz zrobisz reckę conduita, bo chciałem zobaczyć, czy można zrobić dobrego FPS-a na wii.

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1339945436000 2012-06-17

      Gratuluje Quazie :)
      Czekamy do 200 recenzji!

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1339860059000 2012-06-16

      @Massiv: Majonez dobry jest :p

      Czy gada z sensem?
    • Massiv Massiv 1339855453000 2012-06-16

      PS: Masz w lodówce dużo majonezu. Po co?

      Czy Massiv gada z sensem?
    • Massiv Massiv 1339855339000 2012-06-16

      A ja oglądam już 5 raz i nadal się zachwycam. Nie wiem ile zarabiasz drogi Quazie , ale pewno zarabiasz za mało.;)

      Czy Massiv gada z sensem?
    • quaz quaz 1339849268000 2012-06-16

      @darkmatix: dobrze, że nie zażądałeś kasy za te klawiaturę ode mnie ;)

      @AVGN i stare gry: brakuje mi czasu na nowości, a co dopiero, aby grzebać w starociach. Ale w sumie chciałbym, bo nigdzie w sieci nie widzę materiałów o tych Atarowych gierkach, od których generalnie zaczynałem swoją przygodę z graniem. Stare materiały się jednak na NESie koncentrują głównie.

      @MRxANGER: jak je jakoś sensownie pokończę to wrzucę na pewno. One są w większości nieskończone, na podkład się nadają, ale jako samodzielne kawałki średnio dają radę.

      @Vivek: FL Studio.

      @a propos Pratchetta: a kto kiedyś nie czytał Pratchetta? ;)

      Czy quaz gada z sensem?
    • $user.name 1339795671000 2012-06-15

      słyszę że czytałeś terrego prachetta

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1339764955000 2012-06-15

      Chyba najlepsza jak do tej pory twoja recenzja, quaz

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1339759220000 2012-06-15

      ale pora aby recenzent zmienił TV 22 cale na 50 bo to tak jak by robic recke Ferrari na polnej drodze

      Czy gada z sensem?
    • MassEffectPl MassEffectPl 1339751039000 2012-06-15

      QUAZ RZĄDZI;)

      Czy MassEffectPl gada z sensem?
    • MRxANGER MRxANGER 1339746707000 2012-06-15

      @darkmatix ale ja to wszyztko już mam:-) ,pytałem quaza o nowe utwory które pojawiły się w recenzji,niemniej dzięki.

      Czy MRxANGER gada z sensem?
    • darkmatix darkmatix 1339710318000 2012-06-14

      @MRxANGER Proszę... http://quaz.org/muzyka

      Czy darkmatix gada z sensem?
    • revil4x revil4x 1339704501000 2012-06-14

      Quazu najlepszy jesteś :)

      Czy revil4x gada z sensem?
    • $user.name 1339703355000 2012-06-14

      Quaz, czapki z głów! Ustawiam Cię wysoko na liście prawdziwych pasjonatów w tym Kraju i ludzi, bez których życie graczy w tym kraju byłoby dużooo biedniejsze:)

      Pozdrawiam i życzę dużo Zdrowia na kolejne lata wirtualne i oryginalne !!!!

      Game On!

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1339703348000 2012-06-14

      Quaz, czapki z głów! Ustawiam Cię wysoko na liście prawdziwych pasjonatów w tym Kraju i ludzi, bez których życie graczy w tym kraju byłoby dużooo biedniejsze:)

      Pozdrawiam i życzę dużo Zdrowia na kolejne lata wirtualne i oryginalne !!!!

      Game On!

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1339703341000 2012-06-14

      Quaz, czapki z głów! Ustawiam Cię wysoko na liście prawdziwych pasjonatów w tym Kraju i ludzi, bez których życie graczy w tym kraju byłoby dużooo biedniejsze:)

      Pozdrawiam i życzę dużo Zdrowia na kolejne lata wirtualne i oryginalne !!!!

      Game On!

      Czy gada z sensem?
    • farbe leje farbe leje 1339698148000 2012-06-14

      ja dałbym 3 na !!!!!! :0

      Czy farbe leje gada z sensem?
    • Wojtarix2000 Wojtarix2000 1339694341000 2012-06-14

      Epic Fight.
      A tak w ogóle to zobaczę jak zamaskowany recenzent video zrecenzuje innych :).
      8/10

      Czy Wojtarix2000 gada z sensem?
    • Vivek Vivek 1339693665000 2012-06-14

      A ja mam pytanie z innej beczki. Jakimże softwarem posłużyłeś się Quazie do stworzenia tak epickiego soundtracku?

      Czy Vivek gada z sensem?
    • KaDaNeR KaDaNeR 1339691956000 2012-06-14

      To już bardziej budowanie legendy niż zwykłe videorecenzje ;]

      Czy KaDaNeR gada z sensem?
    • $user.name 1339688441000 2012-06-14

      Jak dla mnie Quaz zasługuje na 10/10 :) Jesteś najlepszym recenzentem.

      Czy gada z sensem?
    • MRxANGER MRxANGER 1339680461000 2012-06-14

      @Quaz jeśli dobrze mi się wydaje w recce urzyłeś nowych utworów. Jeśli tak to czy mógłbyś wrzucić je na soundcloud? Życze ci więcej takich perełek jak time czy where i begin :-)

      Czy MRxANGER gada z sensem?
    • MassEffectPl MassEffectPl 1339679486000 2012-06-14

      HA!HA!DOBRE XDRozwaliłeś mnie tym:-DSpoko Pomysł;)

      Czy MassEffectPl gada z sensem?
    • $user.name 1339676873000 2012-06-14

      Jeśli ciebie do videorecenzji zainspirował AWGN to muszę powstrzymać uśmiech. Zarówno ciebie jaki i AWGN znalazłem szukając materiałów o Zeldzie. Mam tylko jedno pytanie. Czy zamierzasz lub zamierzałeś zrobić przeglądy takich starych gier jak AWGN czyli ww Zelda, Ninja Gaiden, Castlewenia, i tym podobne?

      Czy gada z sensem?
    • darkmatix darkmatix 1339675945000 2012-06-14

      Przeszło trzy lata zachwycania się twoimi wideo recenzjami, a ja nadal jestem święcie przekonany, że to co robisz jest cudowne, wspaniałe itd. Mistrzu!
      Oby tak dalej!
      Mam nadzieje, że tych "sucharów" będzie więcej. Raz nawet wyplułem zawartość ust(cola) na klawiaturę, po tym jak powiedziałeś jeden z tych swoich złotych "sucharów".

      Czy darkmatix gada z sensem?
    • Kamaner Kamaner 1339671004000 2012-06-14

      Genialne :D
      Szkoda tylko, że nie mogę nigdzie znaleźć tej pierwszej videorecenzji :/

      Czy Kamaner gada z sensem?
    • quaz quaz 1339662501000 2012-06-14

      Dzięki za wszystkie miłe słowa! :)

      @MRxANGER: z tymi qlogami jest problem klasyczny - chciałbym, ale czasu ciągle brakuje. W końcu się zbiorę w sobie. Chociaż mam jeszcze parę innych pomysłów i trochę też walczę ze sobą, bo ostatecznie będę musiał wybierać jak zacznę coś realizować dodatkowego.

      @zachajv: wyjdzie w praniu czy będą nawiązania do tej. W końcu wymyślam je na bieżąco :)

      @Bialutki98: nie planuję jej pokazywać. Ona jest po prostu słaba, a nie zabawnie słaba czy tak żenująca, że aż zamienia się w komediowe złoto. Jest zwyczajnie słaba i nudna.

      @o czarnej skarpetce: nie, to tak naprawdę chusta Buff. Chociaż chyba na samym początku, przy pierwszy recenzjach to była jakaś opaska na włosy, ale trudno się pod nią oddychało ;)

      @Couwer: a końcówkę 8. Mili z Eminemem kojarzysz? ;)

      @luke100: te w środku to takie moje różne zaczęte i niedokończone kawałki. Akurat się przydały :)

      @o Wonziu: właśnie coś mi się obiło o uszy tu czy tam, ale tylko z jakąś krótką, wyciętą wypowiedzią, którą mi ktoś podrzucił, miałem do czynienia :)

      Czy quaz gada z sensem?
    • wena wena 1339634953000 2012-06-14

      ort - montaż*

      Czy wena gada z sensem?
    • wena wena 1339634878000 2012-06-14

      Chcociaz nie wszystkie recenzje mi sie podobaja, to trzeba przyznac, ze odwalasz kawal dobrej roboty. Lubie Twoje recenzje w wiekszoscie podzielam Twoje zdanie o grach (o tych co gralem czasem kieruje sie tez Twoimi uwagamii przy zakupie).

      Ps. Juz jakies czas temu chcialem pochwalic montarz kto sie bawil w takie rzeczy wie, ze nawet najprostsze "sztuczki" na ekranie to duzo pracy.

      Touché :)

      Dystans do siebie to zapewne podstawa (patrzac na dzisiejszy internet IMO).

      Czy wena gada z sensem?
    • BunchProductions BunchProductions 1339634559000 2012-06-14

      No dobra, chłopaki dajcie mu podwyżkę :P Zasłużył :)

      Czy BunchProductions gada z sensem?
    • Bialutki98 Bialutki98 1339633432000 2012-06-14

      Quaz czyżby lapek od Lenovo ?

      Czy Bialutki98 gada z sensem?
    • $user.name 1339628472000 2012-06-14

      Quaz Jesteś zajebisty :) Btw Wonziu Zrobił Ci bardzo dużą reklamę ; D

      Czy gada z sensem?
    • Vallenrood39 Vallenrood39 1339625232000 2012-06-14

      8/10 Jak zwykle świetna

      Czy Vallenrood39 gada z sensem?
    • zachajv zachajv 1339620060000 2012-06-13

      Chidder- Pierwsza recenzja to Tomb Raider: Aniversary

      Czy zachajv gada z sensem?
    • Chidder Chidder 1339616997000 2012-06-13

      Staro się czuję, bo pamiętam tą pierwszą recenzję (tj. Portal)... To już tyle lat? Jak ten czas szybko leci.

      Czy Chidder gada z sensem?
    • przemo02 przemo02 1339615829000 2012-06-13

      No opublikuj tą recenzje nie będziemy się śmiać z ciebie z chęcią zobaczymy co tam zrobiłeś i powspominamy stare czasy twych początków.
      KTO JEST ZA TYM ABY QUAZ OPUBLIKOWAŁ SWOJĄ 1 RECENZJE NIECH NAPISZE O TYM MOŻE SIĘ PRZEŁAMIE.

      Czy przemo02 gada z sensem?
    • luke100 luke100 1339614560000 2012-06-13

      Where I Began! Finite State Machine!
      A dalej już nie poznaję. No, poza samą końcówką. Przedostatni lub przed-przedostatni kawałek był w trailerze jedynego odcinka Versusa i FAQ X360. I szkoda, że go nigdzie nie udostępniłeś.
      Ostatni kawałek poznaję, ale nie mam pojęcia, jak się nazywa ani czy jest gdzieś dostępny.
      A "recka" świetna. Zabawna, pokazująca trochę dystansu do siebie. Raz na jakiś czas fajnie się coś takiego ogląda :)

      Czy luke100 gada z sensem?
    • CHudY125 CHudY125 1339613181000 2012-06-13

      To twoja najlepsza videorecenzja Quaz, życzę ci jeszcze 1000 recenzji, a nawet więcej. NIECH ŻYJE ŻYJE NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże, chciałbym pisać recenzje tak jak Ty.
      10/10 i 5/5 :):):):)
      Ale racja, ogranicz ćpanie

      Czy CHudY125 gada z sensem?
    • Nihilusr Nihilusr 1339612971000 2012-06-13

      Hmmm...a może by tak zrobić sondę, na najlepszą recenzję quaza?

      Czy Nihilusr gada z sensem?
    • Dudensky Dudensky 1339608917000 2012-06-13

      No i nagminnie krzywisz się jak Linda, na dłuższą metę to irytujące. Graj! za dystans do siebie.:)

      Czy Dudensky gada z sensem?
    • Couwer Couwer 1339607624000 2012-06-13

      Nie rozumiem co ten materiał miał ze sobą nieść, większość argumentów które przedstawił "zamaskowany recenzent" nie ma sensu, albo w żaden sposób nie przeszkadza. Nie rozumiem dlaczego quaz sam na siebie nagrał disa :D

      Czy Couwer gada z sensem?
    • edsonpele edsonpele 1339606937000 2012-06-13

      Ta (nie)sławna wideorecenzja Call of Cthulhu jest na pierwszym miejscu mojej listy najbardziej pożądanych wideorecenzji do obejrzenia.

      (I tak, to jedyna pozycja na tej liście.)

      Czy edsonpele gada z sensem?
    • $user.name 1339605183000 2012-06-13

      DIS IS ŁER AJ BIGAN

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1339604716000 2012-06-13

      Czy ta "maska" to w rzeczywistości czarna skarpetka? ;D

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1339604464000 2012-06-13

      Quaz za to że w żadnej swojej recendzj nie byłeś poważny i za to cie lubię

      Czy gada z sensem?
    • Massiv Massiv 1339603679000 2012-06-13

      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Przepraszam, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepickie . Quaz dostajesz 5/5 i ZNACZEK JAKOŚCI! Game on.



      Ps: A ja lubię twój śpiew.

      Czy Massiv gada z sensem?
    • Zatrakus Zatrakus 1339601025000 2012-06-13

      Naprawde fajne połączenie autokrytycyzmu(śpiew, jakość pierwszych v-recek) z parodią nieuzasadnionej krytyki(problem ze słowem "protagonista", niewykorzystywanie dolnej części skali ocen)... a teraz wracam do niemego zachwytu :).

      Czy Zatrakus gada z sensem?
    • Zeratan Zeratan 1339600767000 2012-06-13

      Hmm... do doskonałości brakuje jedynie walki na śmierć i życie Zombie Quaza, z Zamaskowanym recenzentem(w końcu obaj są nieumarli) i zgonu zwycięscy od jazgotu Quaza Właściwego(Quazis Wulgaris), ale nie można mieć wszystkiego.

      Czy Zeratan gada z sensem?
    • $user.name 1339600640000 2012-06-13

      Jak zwykle świetna recenzja choć trochę nietypowa. Z niecierpliwością czekam na następną! Pozdrawiam Muchax!

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1339597938000 2012-06-13

      Świetny pomysł! Super wykonanie!
      Powodzenia w tworzeniu kolejnych wideorecenzji. Są tak świetne, że obejrzałem prawie każdą jakieś 3 razy.
      Pozdrawiam :)

      Czy gada z sensem?
    • 666gonzo666 666gonzo666 1339597293000 2012-06-13

      Quaz, tak mówisz o 8/10... to zrecenzuj Dusk 12 ;)

      Czy 666gonzo666 gada z sensem?
    • $user.name 1339597277000 2012-06-13

      3 na 2:) jak dla mnie super , jestem twoim fanem

      Czy gada z sensem?
    • Bialutki98 Bialutki98 1339596562000 2012-06-13

      Quazie planujesz puścić "na żywo" swa pierwszą recke ?

      Czy Bialutki98 gada z sensem?
    • $user.name 1339596411000 2012-06-13

      Dobry pomysł na recenzję quaz

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1339595787000 2012-06-13

      Czyżby zamaskowany recenzent na następce quaza wyznaczył klocucha12?

      Czy gada z sensem?
    • zachajv zachajv 1339594208000 2012-06-13

      Aha i jeszcze jedno. Będziesz w kolejnych recenzjach robił jakieś nawiązania fabularne do tej recki?

      Czy zachajv gada z sensem?
    • zachajv zachajv 1339594110000 2012-06-13

      Absolutnie genialny pomysł quaz, kiedy w końcówce ostatniej recenzji pokazałeś zamaskowanego recenzenta wiedziałem, że się pojawi, ale czegoś takiego się nie spodziewałem. Jesteś najlepszym videorecenzentem jakiego znam i mam nadzieję że masz zamiar robić to co robisz przez 15- 20 lat.

      Czy zachajv gada z sensem?
    • Mahou Mahou 1339593946000 2012-06-13

      Heh, zebrałeś wszystkie najczęściej powtarzające się zarzuty do twoich videorecenzji, i do ciebie samego a propos tychże videorecenzji, i obróciłeś je w jeden wielki żart. ;) Sprytne, game on dood.

      Czy Mahou gada z sensem?
    • MRxANGER MRxANGER 1339593724000 2012-06-13

      A twoja muzyka jest genialna :D

      Czy MRxANGER gada z sensem?
    • MRxANGER MRxANGER 1339593566000 2012-06-13

      A tak przy okazji czy qlogi jeszcze kiedyś powrócą? Szczególnie teraz gdy mógłbyś omówić E3

      Czy MRxANGER gada z sensem?
    • MRxANGER MRxANGER 1339593418000 2012-06-13

      Cholera quaz to jest zajebiste! Oby jeszcze 10 razy tyle wideo recenzji jesteś najlepszy GAME ON

      Czy MRxANGER gada z sensem?
    • Zatrakus Zatrakus 1339590055000 2012-06-13

      ...[niemy zachwyt]

      Czy Zatrakus gada z sensem?
    • tomerkain tomerkain 1339588105000 2012-06-13

      8/10 Ale ta poważnie super że robisz te recenzje. Dzięki nim kupiłem sporo gier na ps3 ;p a jeszcze więcej Nie :D.

      Czy tomerkain gada z sensem?
    • $user.name 1339588077000 2012-06-13

      Autoironia aż się wylewa. Jednak błagam. Ogranicz ćpanie. Mam nadzieję że, będzie kolejna 100 videorecencji :D
      Ja tam lubię te" suchary"
      Pieczywo Krasnoludów XD Tyko ci którzy czytali "Świat Dysku" zrozumieją

      Czy gada z sensem?
    • tommy47 tommy47 1339587969000 2012-06-13

      8 na 10

      Czy tommy47 gada z sensem?
    • $user.name 1339587560000 2012-06-13

      Epickie pościgi, wybuchy, śmierci.
      Zaje***te!!


      Garuu

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1339587190000 2012-06-13

      Warto by teraz pokazać tę "PIERWSZĄ" recenzję.

      Czy gada z sensem?
    • sakora sakora 1339587154000 2012-06-13

      OMG EPIC!

      Czy sakora gada z sensem?

    Newsy

    Najlepsze gry

    The Elder Scrolls V: Skyrim

    gatunek: RPG
    Data polskiej premiery
    11 listopad 2011

    1. Drakensang: The River of Time RPG

    Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.

    2. Amnesia: The Dark Descent Przygoda

    Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.

    3. Dead Rising 2 Akcja/Arcade

    Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.

    4. Mafia 2 Akcja/Arcade

    Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.

    5. Sid Meier's Civilization V Strategia

    Piąty raz turowo podbijemy świat.

    6. StarCraft II: Wings of Liberty Strategia

    Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.

    1. Dead Rising 2 Akcja/Arcade

    Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.

    2. Guitar Hero: Warriors of Rock Akcja/Arcade

    Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.

    3. Kane & Lynch 2: Dog Days Akcja/Arcade

    Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.

    4. Mafia 2 Akcja/Arcade

    Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.

    5. Super Street Fighter IV Akcja/Arcade

    Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...

    6. Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Akcja/Arcade , Symulator

    Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.

    1. Demon's Souls Akcja/Arcade , RPG

    Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.

    2. Guitar Hero: Warriors of Rock Akcja/Arcade

    Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.

    3. Ratchet & Clank Future: A Crack in Time Akcja/Arcade

    Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.

    4. Yakuza 3 Akcja/Arcade , Przygoda

    Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.

    5. Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Akcja/Arcade , Symulator

    Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.

    6. Mafia 2 Akcja/Arcade

    Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.

    1. N.O.V.A. Akcja/Arcade

    Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.

    2. Dungeon Hunter Akcja/Arcade , RPG

    Diablo w wersji Gameloftu.

    3. Plants vs. Zombies Strategia

    Tower defense z zombiakami w roli głównej.

    4. Hero of Sparta II Akcja/Arcade

    Druga część przygód xeroboja Kratosa.

    5. Street Fighter IV Akcja/Arcade

    Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.

    6. Spore Creatures Akcja/Arcade

    Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.

    Gaminator.tv

    Projekt dofinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka