Gaminator. Gry online.

graj lub zgiń
Szukaj

Jesteś tutaj pierwszy raz. Bardzo nam miło. Zarejestruj się, aby zyskać dostęp do największej bazy video o grach, możliwości wrzucania swoich treści, a także do systemu podpowiadania gier – Game Connect.

Logowanie

Zamknij Wyślij uwagę
 

Video

Red Dead Redemption - videorecenzja

Red Dead Redemption - videorecenzja
0:00/0:00
    quaz przez: quaz 2635 dni temu 

    kategoria: Videorecenzje

    Videorecenzja Red Dead Redemption na PS3 (gra wyszła też na X360). Muzyka w tle pochodzi z gry. Podziękowania za wspólną grę dla Darekadera, Kota i Smiglefa.

    Więcej filmów quaz

    Quick lista

    • Brak filmów w Quickliście

    Filmy podobne

    Ostatnio dodane

    Katalog

    • Brak filmów w katalogu
    Podziel się:
    Tagi: red dead redemption john marston gtaiv western dead eye shooter free roam rockstar strzelanka
    Gry: Red Dead Redemption, PS3
    Zamieść:
    URL:
    Reklama

    Komentarze

    70
    Skomentuj:
    • $user.name 1346705299000 2012-09-03

      Nie za bardzo przepadam za grami R* (Seria Gta ale RDR to jedna z moich ulubionych gier(Max Payne też jest świetny :D)

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1329396533000 2012-02-16

      A grałeś w dodatek do tej gry?

      Czy gada z sensem?
    • $user.name 1328882528000 2012-02-10

      Jedna z lepszych gier w jakie grałem! Polecam. GRAJ!

      Czy gada z sensem?
    • Zuralon Zuralon 1315159519000 2011-09-04

      Gra jest super ! Kupuje po 10 ;) GRAJ !

      Czy Zuralon gada z sensem?
    • sebastian345121 sebastian345121 1313963774000 2011-08-21

      Rockstar chyba nie chce wydawać gier na PC :/

      Czy sebastian345121 gada z sensem?
    • KOOZU KOOZU 1312313551000 2011-08-02

      Gra bardo mi się podoba i żyje w wielkiej nadziei że gra ukażę się na PC

      Czy KOOZU gada z sensem?
    • Buldog Buldog 1295953982000 2011-01-25

      raz miałem taki przypadek z długopisem ale bolało

      Czy Buldog gada z sensem?
    • quaczka quaczka 1287051486000 2010-10-14

      Fajna recenzja wspułczuje utraty kciuka (śmieje się)

      Czy quaczka gada z sensem?
    • gamiweb gamiweb 1285099916000 2010-09-21

      Nie możesz cały czas porównywać tej gry z GTA. Gry z Rokstar games to nie tylko GTA. Pamiętaj o tym! Świetna videorecenzja!

      Czy gamiweb gada z sensem?
    • MrSpiky1945 MrSpiky1945 1283701895000 2010-09-05

      Oczywiśćie graj!!!

      Czy MrSpiky1945 gada z sensem?
    • MadeinHell MadeinHell 1283098756000 2010-08-29

      PS. Tauros nie jestem pewien ale wydaje mi się że mechanika "Dead Eye" była już w Red Dead Revolver (też dobra gra tak na marginesie)

      Czy MadeinHell gada z sensem?
    • MadeinHell MadeinHell 1283098480000 2010-08-29

      Wreszcie kupiłem, zagrałem i ukończyłem RDR i muszę przyznać że jest to jedna z najlepszych (pod względem historii) gra w jakąkolwiek grałem. Zakończenie miażdży I chociaż jest to gra w którą tak na prawdę zagrać można tylko raz to jest ona zdecydowanie najlepszą grą rockstara.

      Czy MadeinHell gada z sensem?
    • orangutanus orangutanus 1282756477000 2010-08-25

      http://www.youtube.com/watch?v=EmAJKOZlq7o

      Czy orangutanus gada z sensem?
    • Damvich Damvich 1280761195000 2010-08-02

      Graj! Quaz twoje videorecenzje są najlepsze!

      Czy Damvich gada z sensem?
    • Damvich Damvich 1280761195000 2010-08-02

      Graj! Quaz twoje videorecenzje są najlepsze!

      Czy Damvich gada z sensem?
    • mocartz mocartz 1280411318000 2010-07-29

      Recenzja bardzo fajna, ale czemu porównujesz tą grę do GTA?
      Te porównania nie miały kompletnego sensu

      Czy mocartz gada z sensem?
    • Erhaveen Erhaveen 1279914376000 2010-07-23

      Seelkadoom po prostu reszta chce usłyszeć te "argumenty" bo recenzje i porównując do innych i nie są BARDZO DOBRE. A 3-4 zgiń zawsze jest ( i nie zdziwię się gdyby dawały je ciągle te same osoby .... Niezależnie od poziomu recenzji). Chyba wiesz co mam na myśli.

      Czy Erhaveen gada z sensem?
    • Seelkadoom Seelkadoom 1279270967000 2010-07-16

      @kam66: Co cię obchodzi kto daje zgiń? najwyraźniej ma powody. Nie podoba mu się recenzja na przykład. Nie pomyślałeś o tym. Ludzie opanujcie się. To że recenzje Quaza są popularne i dobrze oceniane, to nie znaczy że są perfekcyjne i zawsze znajdzie sie ktoś, kto wytknie im takie a takie wady i da zgiń. Ode mnie graj, bo recenzja - jak zwykle - świetna. Ale jak ktoś chce dać zgiń - niech daje, jego wola.

      Czy Seelkadoom gada z sensem?
    • Antares Antares 1279193391000 2010-07-15

      Zauważyłem Quaz, że od jakiegoś czasu miltiplatformówki ogrywasz na PS3- czyżby niechęć do płacenia haraczu za granie online na konkurencyjnej platformie? :)

      Czy Antares gada z sensem?
    • Tauros Tauros 1279116479000 2010-07-14

      Mechanika dead eye jest kopią mechaniki oznaczania i likwidacji w CoJ: BiB. Co prawda wolę naszą produkcję westernową od RDR, ale to pewnie przez sentyment, że to rodzima produkcja.

      A co do recenzji, fajny kapelutek. GRAJ!

      Czy Tauros gada z sensem?
    • lukasgures lukasgures 1279054207000 2010-07-13

      fajna recka, graj
      bardzo fajna gra

      Czy lukasgures gada z sensem?
    • kam66 kam66 1279002947000 2010-07-13

      Kto daje zgiń ?!

      Czy kam66 gada z sensem?
    • Olaf Olaf 1278941377000 2010-07-12

      Quaz nawet bez kciuka Graj

      Czy Olaf gada z sensem?
    • kam66 kam66 1278869596000 2010-07-11

      Dobra, ten kto dał zgiń niech napisze czemu.

      Czy kam66 gada z sensem?
    • Nut 99 Nut 99 1278834405000 2010-07-11

      Wow nie dałeś 10 Quaz!
      Po tym co mówiłeś na początku myślałem że dasz jej co najmniej 11/10
      a nie marne 9+/10:):)

      Ps:Kto daje "zgiń" quazowi to przecież recka idealna,nie ja tego nie rozumiem:(

      Czy Nut 99 gada z sensem?
    • Maxved Maxved 1278704741000 2010-07-09

      oj tak quaz, masz racje z tym kończeniem. gra tak nas "oszukuje" kilka razy. myślisz że juz pare minut do zakończenia a tu jeszcze kilka godzin.
      nie chce spoilerować, ale po dotarciu do etapu kiedy bylem w domu,i szkolilem syna, itp. bylo to dla mnie przegiecie troche,grałem i poważnie, na głos mówiłem:no k****a to nie pieprzony symulator rodziny tylko gra akcji! dawać mięcho! wyczekiwałem z niecierpliwością zakończenia, które dla mnie wiązało się z naprawde dobrą dawką emocji.

      Czy Maxved gada z sensem?
    • vilaz vilaz 1278699746000 2010-07-09

      Trafna recenzja :]

      I same recenzowanie ci wyjątkowo dobrze poszło, czułem taką pewną naturalność ^^. Wyrabiasz się Quaz!

      Czy vilaz gada z sensem?
    • Zatrakus Zatrakus 1278696732000 2010-07-09

      Quaz, rządzisz. Recka graj.
      A co do kciuka, widzę, że się zagoił. No bo wiesz, chciałem Ci nawet pożyczyć, ale ten mój trochę zużyty jest i do tego tak nienaturalnie się odgina więc zrezygnowałem.

      Czy Zatrakus gada z sensem?
    • makmak makmak 1278673341000 2010-07-09

      makmakpl - jak coś.

      Czy makmak gada z sensem?
    • makmak makmak 1278673286000 2010-07-09

      Gdyby ktoś chciał pograć na xboxie to pisać:
      makmakpl

      Czy makmak gada z sensem?
    • makmak makmak 1278673009000 2010-07-09

      Nie mam PS3. No szkoda quaz, ale i tak znam twój nick : D

      Czy makmak gada z sensem?
    • quaz quaz 1278671451000 2010-07-09

      @Saiged: nie bardzo można się czepiać gry, że grający w nią ludzie mają taki styl grania, a nie inny. Na PS3 jest tak samo. I w GTAIV też było to samo tak naprawdę.
      @Dask1989: Jak uda mi się jakoś zdobyć SMG2.
      @Ferrari: jednak RDR i CoJ2 są mocno innymi grami, trochę za bardzo, aby je porównywać, bo to co uzna się za lepsze będzie zależało od tego co się woli.
      @Kot: tak, to ten.
      @makmak: wybacz, ale nie oddaję do znajomych ludzi, których nie znam ;)

      Czy quaz gada z sensem?
    • trojan706pl trojan706pl 1278669304000 2010-07-09

      Makmak ,a masz ps3?

      Czy trojan706pl gada z sensem?
    • trojan706pl trojan706pl 1278669211000 2010-07-09

      A u mnie wymiot to tak napisać nie mogłeś.

      Czy trojan706pl gada z sensem?
    • makmak makmak 1278664494000 2010-07-09

      Quaz, podałbyś nick na XboxLive ?? Jeżeli ktoś chce pograć to podajcie swoje Gamertagi.

      Czy makmak gada z sensem?
    • makmak makmak 1278664440000 2010-07-09

      To tylko tobie, gra genialna. GRAJ !

      Czy makmak gada z sensem?
    • mati2109 mati2109 1278663224000 2010-07-09

      05:56 - w tym moencie przestało mi ładować filmik :/

      Czy mati2109 gada z sensem?
    • Kot Kot 1278657597000 2010-07-09

      Ten utwór z początku leci jak wjeżdżamy do Meksyku nie?

      Czy Kot gada z sensem?
    • RobertosSK RobertosSK 1278616392000 2010-07-08

      Za szybko się kończy, ale i tak graj ;)

      Czy RobertosSK gada z sensem?
    • wymiot wymiot 1278615170000 2010-07-08

      gracz - zgodzilbym sie, ale... zawsze jest jakies ale. w rdr nie mam ochoty cisnac watku fabularnego, bo bardziej mnie rajcuje lapanie mustangow czy bandytow :) outlaw bylo fajne ale kulawe, tutaj czuje naprawde duza dawke klimatu...

      Czy wymiot gada z sensem?
    • Gracz Gracz 1278614072000 2010-07-08

      I tak z gier westernowych najlepsze jest Outlaws, każdy to wie^^.

      Czy Gracz gada z sensem?
    • Ferrari Ferrari 1278598945000 2010-07-08

      @Quaz pod tym kątem widzenia masz racje,ale w kontekście gier CoJ 2 jest dla mnie lepszy(może dlatego,że to rodzima produkcja)
      @Soanseth Gun przy RDR i CoJ to gówno
      @trojan706p Coj BB nie jest do końca liniowy,bo w pewnym momencie gry można pozwiedzać pewien teren i wykonać pare misji pobocznych(czyli można poczuć sandboxa)
      @JamesVoo twierdze,że CoJ jest najlepszy na PC a RDR na konsole(dopóki R*nie zrobi konwersji na blaszaki)

      Czy Ferrari gada z sensem?
    • kam66 kam66 1278597259000 2010-07-08

      Super recka.RDR kupie na PC.

      Czy kam66 gada z sensem?
    • zachajv zachajv 1278594142000 2010-07-08

      Jak zawsze super recka.Quaz czy twoją następną recką będzie Sniper Ghost Warrior, lub Super Mario Galaxy 2?

      Czy zachajv gada z sensem?
    • Noizz Noizz 1278591026000 2010-07-08

      @Hilario Na PS3 rozdzielczość jest mniejsza, ale podobno tego tak bardzo nie widać.

      Czy Noizz gada z sensem?
    • Hilario Hilario 1278590762000 2010-07-08

      Czy to prawda, że na PS3 gra wygląda gorzej niż na X360? Recka świetna. :)

      Graj!

      Czy Hilario gada z sensem?
    • Dask1989 Dask1989 1278590012000 2010-07-08

      Świetna recka jak zawsze ;] Ja grę tą przeszedłem i dałbym jej 9 /10 bez tego plus, bo na początku trochę mnie nużyła. Swoją drogą mam jedno pytanie, będzie recenzja Super Mario Galaxy 2 ?

      Czy Dask1989 gada z sensem?
    • Dask1989 Dask1989 1278590005000 2010-07-08

      Świetna recka jak zawsze ;] Ja grę tą przeszedłem i dałbym jej 9 /10 bez tego plus, bo na początku trochę mnie nużyła. Swoją drogą mam jedno pytanie, będzie recenzja Super Mario Galaxy 2 ?

      Czy Dask1989 gada z sensem?
    • Saiged Saiged 1278588653000 2010-07-08

      Nie wiem czy się przyczepić do jednej rzeczy, gdyż nie wiem jak to jest na PS3, ale na 360, w trybie swobodnym podjeżdżając do kogoś możesz być prawie pewnym, że Cię zastrzeli. Przynajmniej tak kończyło się 90% przypadków kiedy ja spotykałem innych graczy. Co do reszty recenzji, to nie mam się do czego przyczepić. GRAJ

      Czy Saiged gada z sensem?
    • trojan706pl trojan706pl 1278588110000 2010-07-08

      Może i tak w revolver nie grałem więc może i masz rację

      Czy trojan706pl gada z sensem?
    • quaz quaz 1278586539000 2010-07-08

      @trojan706pl: biorąc pod uwagę, że Red Dead Redemption jest duchową kontynuacją Red Dead Revolver (też zrobione przez Rockstar), które też miało tę mechanikę (chociaż nie wiem czy też nazywała się tam Dead Eye) to raczej nie, RDR nie ściąga tego z CoJ - jeśli już to jest dokładnie odwrotnie, bo Red Dead Revolver wyszło w 2004 roku :P

      @Soanseth: wiesz, GUN można nazwać kalką GTA w klimatach westernu, więc fakt, że Rockstar chciało przenieść swoją własną mechanikę do klimatów westernowych, a do tego miało już doświadczenie z westernowymi strzelankami TPP, bo Red Dead Revolver jest właśnie tym, to raczej ciężko się tu dopatrywać perfidnej kalki. Rockstar po prostu połączyło w nowym RDR dwie marki, które dość dawno już posiadali. Myślę, że nazywanie tego perfidną kalką jest mocno niesprawiedliwe.

      Czy quaz gada z sensem?
    • Soanseth Soanseth 1278585479000 2010-07-08

      *kalka
      (błąd poprawiam :P)

      Czy Soanseth gada z sensem?
    • Soanseth Soanseth 1278585459000 2010-07-08

      A o GUN zapomnieliście? I mam pewne wrażenie, że RDR to taka perfidna kala GUN, tyle że z lekka podrasowana.

      Czy Soanseth gada z sensem?
    • trojan706pl trojan706pl 1278582095000 2010-07-08

      Chociaż tryb dead eye na drugim poziomie to jawne ściągnięcie Call of Juarez:Więzy Krwi

      Czy trojan706pl gada z sensem?
    • trojan706pl trojan706pl 1278581741000 2010-07-08

      Zresztą Call of Juarez to czysty liniowy shooter,a to jest sandbox od twórców GTA,
      więc to zupełnie inne gry

      Czy trojan706pl gada z sensem?
    • quaz quaz 1278580279000 2010-07-08

      @Ferrari: celowo nie powiedziałem "westernowa gra", bo RDR w kategoriach westernu, czyli opowieści w klimatach Dzikiego Zachodu, jest jedną z najlepszych rzeczy od bardzo wielu lat. Nie jako gra, ale właśnie jako western mogłaby konkurować z filmami ze złotego okresu filmowych westernów. Tych, do których muzykę komponował Ennio Morricone. Obydwa Call of Juarez są świetne, ale jednak krok za RDR jeśli chodzi o westernową opowieść.

      Czy quaz gada z sensem?
    • JamesVoo JamesVoo 1278579748000 2010-07-08

      Zalogowałem się tylko po to aby dać "Graj" :)
      @Ferrari - Ale to że wtedy był najlepszy, nie znaczy że RDR nie jest najlepszą grą która wyszła od kilku lat. Chyba nie sądzisz że CoJ jest lepszy od RDR?

      Czy JamesVoo gada z sensem?
    • Ferrari Ferrari 1278579574000 2010-07-08

      Quaz recka fajna,ale słowa "najlepszy western od bardzo wielu lat" to nie prawidłowe trafienie,bo w poprzednim roku ukazał sie Call of Juarez Więzy Krwi i też był najlepszym westernem na PC i konsolach :P

      Czy Ferrari gada z sensem?
    • 4Exp 4Exp 1278578462000 2010-07-08

      Wspaniałe! :'D

      Czy 4Exp gada z sensem?
    • maciekBWR maciekBWR 1278575881000 2010-07-08

      Pograłem około 10 godzin, jednak gra mnie nie wciągnęła. Może to klimat dzikiego zachodu mi nie robił. Tak czy siak do gry wrócę, bo słyszałem, ze rozkręca się dosyć wolno. Co do recki, Graj! jak zwykle Tommy.

      Czy maciekBWR gada z sensem?
    • DeXter94 DeXter94 1278575688000 2010-07-08

      PS. quaz, masz niebiesko-brązowe oko ( prawe ) :D

      Czy DeXter94 gada z sensem?
    • Xboxomik Xboxomik 1278574644000 2010-07-08

      No a na koniec kciuk do góry, kciuk, którego nie było! :)

      Czy Xboxomik gada z sensem?
    • quaz quaz 1278574473000 2010-07-08

      @gruby135, @Danio237: tak, jedno jest dwubarwne. To nie jest kontakt ;)
      @DeXter94: w porównaniu do Far Cry 2 to tutaj podróże w ogóle nie są męczące. A poza tym jest to szybkie podróżowanie, które sprawia, że jeździć to tak naprawdę daleko trzeba tylko podczas wykonywania misji, a wtedy prawie zawsze trwa jakaś konwersacja.

      Czy quaz gada z sensem?
    • igi1996 igi1996 1278574013000 2010-07-08

      @DeXter94
      Na początku gry jest to czysta przyjemność, lecz po jakichś 5 h. podróżowanie staje się nudne i możemy wtedy rozłożyć obóz z którego możemy sie przenieść do dowolnego pkt. na mapie. A jeśli chodzi o podróże w misjach to są one dosyć krótkie i częste towarzyszą im ciekawe rozmowy.

      Czy igi1996 gada z sensem?
    • Danio237 Danio237 1278573721000 2010-07-08

      Świetna recenzja, choć mnie żarty jakoś nie bawiły. I ty serio masz dwukolorowe oko!? :)

      Czy Danio237 gada z sensem?
    • DeXter94 DeXter94 1278571758000 2010-07-08

      Nie grałem , w RDR, ale nikt nie wspominał, czy błąkanie się po tych bezludnych pustyniach to nie mordęga ( tak jak w przypadku FarCry 2 ) ... No ale videorecenzja jak zawsze przyjemna, i śmieszna ;] Wielkie Graj ! " Game On " :D

      Czy DeXter94 gada z sensem?
    • starszymon22 starszymon22 1278569772000 2010-07-08

      Dla mnie RDR jest lepsze od GTA4 i chyba powinna to być gra roku 2010 jak na razie ma za przeciwników God of War 3 i Mass Effect, albo Heavy Rain. Oczywiście graj!

      Czy starszymon22 gada z sensem?
    • Cisowian Cisowian 1278567682000 2010-07-08

      Fajna recka. Graj

      Czy Cisowian gada z sensem?
    • gruby135 gruby135 1278556169000 2010-07-08

      Czy ja dobrze widzę?twoje prawe oko(od twojej strony)jest na pół brązowe a druga połowa niebieska0.o

      Czy gruby135 gada z sensem?
    • luke100 luke100 1278548858000 2010-07-08

      Pierszy!1111oneoneeleven!

      Obejrzałem reckę. Z początku miałeś trochę monotonny głos, ale potem było już OK. Wtrącane żarty sprawiły, że znowu na mojej twarzy przez cały czas gościł lekki uśmiech rozbawienia. No i te materiały na końcu. Jak zobaczyłem tą bryczkę to sobie pomyślałem "No chyba sobie kpicie".
      GRAJ.

      Czy luke100 gada z sensem?

    Newsy

    Najlepsze gry

    The Elder Scrolls V: Skyrim

    gatunek: RPG
    Data polskiej premiery
    11 listopad 2011

    1. Drakensang: The River of Time RPG

    Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.

    2. Amnesia: The Dark Descent Przygoda

    Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.

    3. Dead Rising 2 Akcja/Arcade

    Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.

    4. Mafia 2 Akcja/Arcade

    Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.

    5. Sid Meier's Civilization V Strategia

    Piąty raz turowo podbijemy świat.

    6. StarCraft II: Wings of Liberty Strategia

    Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.

    1. Dead Rising 2 Akcja/Arcade

    Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.

    2. Guitar Hero: Warriors of Rock Akcja/Arcade

    Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.

    3. Kane & Lynch 2: Dog Days Akcja/Arcade

    Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.

    4. Mafia 2 Akcja/Arcade

    Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.

    5. Super Street Fighter IV Akcja/Arcade

    Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...

    6. Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Akcja/Arcade , Symulator

    Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.

    1. Demon's Souls Akcja/Arcade , RPG

    Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.

    2. Guitar Hero: Warriors of Rock Akcja/Arcade

    Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.

    3. Ratchet & Clank Future: A Crack in Time Akcja/Arcade

    Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.

    4. Yakuza 3 Akcja/Arcade , Przygoda

    Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.

    5. Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Akcja/Arcade , Symulator

    Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.

    6. Mafia 2 Akcja/Arcade

    Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.

    1. N.O.V.A. Akcja/Arcade

    Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.

    2. Dungeon Hunter Akcja/Arcade , RPG

    Diablo w wersji Gameloftu.

    3. Plants vs. Zombies Strategia

    Tower defense z zombiakami w roli głównej.

    4. Hero of Sparta II Akcja/Arcade

    Druga część przygód xeroboja Kratosa.

    5. Street Fighter IV Akcja/Arcade

    Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.

    6. Spore Creatures Akcja/Arcade

    Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.

    Gaminator.tv

    Projekt dofinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka