-
Witam sciagnołem gre Tekken 3 na PC z tej strony http://www.cda.pl/gry/tekken3.php lecz gdy chciałem ja uruchomic w sposob jaki jest polecany na stronce zaczeły sie problemy bo pobrałem Tekken3___Emulator Notatnik a w instrukcji jest mowa o plikach ktorych niemam a powinny sie sciagnac razem z tym plikiem tak mi sie przynajmniej wydaje.
Prosze o rady i przepraszam za błedy.
Tutaj będziesz miał możliwość porozmawiać o grach, najnowszych wydarzeniach, a czasem - po prostu strzelić sążnistego off-topica w odpowiednim dziale.
-
mam problem z Tekkenem 3 na PC
18
-
-
To ściongnij i poradnik prawidłowego piracenia. Wątpie żeby tu się złodziejstwu pomagało.
-
-
tylko tekkena spiraciłem bo trudno go kupic a orginałki to mam wszystkie ( Call of duty 4,Wiedzmin,Dawn OF War wszystkie dodatki ,Dawn of War 2,Blitzkrieg,world of warcraft,warcraft 3 i the fozen throne,) niejestem piratem
-
-
Tekkena na PC trudno kupic .Pza tym wszystkie moje gry sa ogrinalne wiec jesli ktos tu jest piratem to napewno nie ja ( CoD4,DoW,DoW2,Wiedzmin,Blitzkrieg,W3,WoW ,to moje gry ORGINALNE)
-
-
Tekkena nie ma na PC!Na spryciarze.pl masz poradnik dokładnie http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-grac...
Postępuj zgodnie ze wskazówkami a będziesz sobie grał!
-
-
noz do ciezkiego chuja, czy nikt w tym popierdolonym kraju nie respektuje praw autorskich? autorze - masz 3 samochody, ukradniesz sobie czwarty, co, nie jestes zlodziejem? KRADNIESZ, rozumiesz to?
tak samo wszyscy 'pomocni' - co to do cholery jest, kolko wzajemnej adoracji piractwa? przeciez ten nieszczesny psone kosztuje smieszne pieniadze, tak samo jak tekken3. posralo was juz do konca?
nie wiem, co na to grupa trzymajaca wladze, ale ja bym was wszystkich po kolei utopil w kiblu a potem naslal bsa. szlag mnie trafia jak widze cos takiego... chim - masz u mnie minusa - takie cos od razu powinno isc w zsyp bez sluchania narzekan...
-
-
Spokojnie, nie unoś się... Jakiś psychol jesteś jak za coś takiego chcesz utopić w kiblu, tylko dlatego że jakiś "fLutek" chce ściągnąć Tekkena 3.
-
-
unosze sie i bede sie unosil. jestem jednym z tych, co maja do czynienia z pisaniem softu dla takich kretynow i kradnieciem przez wyzej wymienionych. jeszcze bedzie mi sie chwalil bidnymi 10cioma oryginalami.
http://img191.imageshack.us/img191/6382/...
nie stac mnie? to nie kupuje. ani nie kradne. jak tak bardzo chcesz tego tekkena, to moze podzielisz sie swoim mieszkaniem? lodowka by mi sie przydala.
tomaro - a ty bys nie chcial utopic nikogo w sraczu, bo notorycznie twojemu tacie kradnie pieniadze ktore powinien zarobic i pewnie by tobie cos skapnelo? :]
-
-
Ehh... Ludzie na allegro idzie tekkena kupić za 30zł ja mam w domu orginałke może kiedyś sprzedam choć wątpie, dobija mnie takie coś że niedość że koleś wyskakuje z nikąt i jeszcze się chwali skąd pobrał to jeszcze sie pyta jak co zrobić...
@Wymiot
Bardzo ładna kolekcja podeślesz ładniejsze zdjęcia jak będziesz miał czas ?:)
-
-
nie wiem, po co ci te foty, ale moze znajde czas :P wiesz, kazda gra ma dokladnie taka sama okladke w jakiej byla wydana :)
btw, to na prawo, to filmy :P gry na wii i na przenosniaki gdzies sie walaja po domu :P
-
-
spoko nie tylko fajnie jest zobaczyć czyjąś fajną większą kolekcje ja akurat skromnie bo na PC mało kupuje bo gram przeważnie w gry na multi które wciągają a jak już coś kupuje to na dłużej :)
-
-
popatrzcie na Alledrogo i zobaczycie ze PSX stoi do 150zl i KAŻDA jest PRZEROBIONA. Gry sa od 5zł.
-
-
Dobija mnie to. "Ludzie, mam pirata ale nie umiem go odpalić! Jestem zajebisty bo okradłem twórców z hajsu, ale nie umiem tego włączyć!!!! POMÓŻCIE!!!!!!". Tekkena 3 można akurat kupić na PSOne za 30PLN na Allegro. Rozumiem jeśli byłoby to Final Fantasy IX (za które 3 dni temu zapłaciłem na tym samym serwisie aukcyjnym aż 185.50PLN). Poza tym, dobija mnie fakt, że nie jest Ci wstyd.
-
-
Ehhh... Ja kupiłem PSX za 60zł+4pak Carlsberga w zestawie z 15grami bo za gry płaciłem a 4pak za konsole :P
-
-
To ja tylko dodam (żeby dobić pana pirata), że emulator potrzebuje biosu z PSX, ntsc lub pal...Jeśli dobrze pamiętam, korzystanie z tego pliku, bez posiadania owej konsoli także jest nielegalne :)
-
Gorące tematy
na forum -
na forum: Gryuczestników: 7
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 4
-
na forum: Giełdauczestników: 6
-
na forum: Gryuczestników: 6
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 6
Najlepsze gry
-
1.
Drakensang: The River of Time
RPG
Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.
-
2.
Amnesia: The Dark Descent
Przygoda
Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.
-
3.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.
-
5.
Sid Meier's Civilization V
Strategia
Piąty raz turowo podbijemy świat.
-
6.
StarCraft II: Wings of Liberty
Strategia
Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.
-
1.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Kane & Lynch 2: Dog Days
Akcja/Arcade
Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
5.
Super Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...
-
6.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Akcja/Arcade
, Symulator
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
1.
Demon's Souls
Akcja/Arcade
, RPG
Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Akcja/Arcade
Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.
-
4.
Yakuza 3
Akcja/Arcade
, Przygoda
Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.
-
5.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Akcja/Arcade
, Symulator
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
6.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
1.
N.O.V.A.
Akcja/Arcade
Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.
-
2.
Dungeon Hunter
Akcja/Arcade
, RPG
Diablo w wersji Gameloftu.
-
3.
Plants vs. Zombies
Strategia
Tower defense z zombiakami w roli głównej.
-
4.
Hero of Sparta II
Akcja/Arcade
Druga część przygód xeroboja Kratosa.
-
5.
Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.
-
6.
Spore Creatures
Akcja/Arcade
Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.