-
Tak jak w temacie, na jakie tytuły w tym roku czekacie? Na myśl o jakiej grze jeżą Wam się włosy na pośladkach, a i ręce zaczynają się nadmiernie pocić? Jak dla mnie to na pewno Brutal Legend, Splinter Cell: Conviction, Guitar Hero 5, Overlord 2, Assassin's Creed 2 i Tony Hawk: RIDE.
Tutaj będziesz miał możliwość porozmawiać o grach, najnowszych wydarzeniach, a czasem - po prostu strzelić sążnistego off-topica w odpowiednim dziale.
-
2009 - Na jakie gry czekacie?
37
-
-
A ja tak: AC2, call of juarez 2, sc conviction, mafia 2,duke nukem forver,bloodrayne 3(o ile k***a nie będzie jej reżyserował Uve sruwe hu*u muju :))
-
-
SC:C, AC2, MW2, Bioshock 2, Brutal Legend i Overlord. A, i Halo 3: OSDT (czy jak tak się piszę)
-
-
Dla mnie : The beatles the rock band ,Modern warfare 2
,Assasin Creed 2,Tony Hawks RIDE , Fight Night Round 4
i jeszcze możeee Splinter Cell : Conviction
-
-
Ace Attorney: Miles Edgeworth Investigations.
Aż z krzaczkowatego będzie na nasze.
-
-
Moja wielka trójca na ten rok prezentuje się następująco:
1! BIOSHOCK 2 (a co myśleliście? ;D)
2. SC: ConViction (jestem weteranem serii, więc do jej metamorfozy podchodzę sceptycznie, ale z ogromną nadzieją na hicior)
3. Alan Wake(o ile się ukaże)/Prototype(po pierwszych zapowiedziach entuzjazm był ogromny, potem coraz mniejszy).
Poza tym w 2009 roku będzie sporo innych, nie mniej ciekawych produkcji jak np. AC2.
-
-
Ja najbardziej czekam na lśniące białe x-pudło w moim pokoju...ups to miały być gry ;)) :
-Guitar Hero 5 ew. The Beatles Rock Band
-Brutal Legend
-po cichu liczę że sporą dawkę świeżości (nawet jakby miał to być swąd rozkładającego się zombie)wniesie do survival horrorów Alan Wake.
-
-
MacD:
Imho na Overlordzie 2 sie zawiedziesz. Grałem, nic ciekawego. Chyba, że jedynka wybitnie Ci się podobała. Dwójka, to stare, dobre mięcho, ale mi nie przypadła do gustu.
Ja czekam na SC: Conviction, AC2, Smackdown 10, może jakaś gra o TNA, jak się wysilą, Figt Night Round 4, Prototype i gra o UFC zapowiedziana przez EA. Może jeszcze Kodu.
-
-
@Atrisian - grałem już w dwójkę, zresztą nawet Chimaira betatest pisał - mi się bardzo podobała. Jedynka jest fpytkę (chwilę zacząłem grać, ale gta4 - sam rozumiesz), więc na dwójkę czekam. Może do tego czasu uda mi się jedynkę ukończyć. Muszę zassać te demko co na Marketplace leży i obadać, czy coś innego niż w becie jest.
-
-
Prototype juz wyszedl wiec zostalo:
-Assassin's Creed 2
-Bioshock 2
-Need For Speed Shi(f)t (moze byc ciekawy)
-Fuel (PC)
-i pare rownie nie mniej dobrych i ciekawych/dobrych/ciekawych pozycji takich jak Call of Juarez 2 i innych
-
-
Ja czekam na Wiedzmin 2 ,Gothic 4 , Dawn OF War 2 dodatek z chaosem,i ty chyba tyle ;D
-
-
W sumie to chyba nie mam za bardzo na co czekać...
Fakt, będzie Bioshock2, ale już nie będzie tego "shocku", jak przy jedynce.
Mafię II przełożyli na wiosnę... bastards!
Co do AC2, to muszę najsampierw jedynkę ugryźć.
Czekałem na Wolfensteina, ale zapowiada się taka bieda, że szkoda słów. Zero klimatu, jakieś promienie, światełka, cuda niewidy i do tego ten nazi-ninja. A taką miałem nadzieję... :/
Czekałbym na Brutal Legend, jakby mnie ktoś konsolą zaszczycił :) (konwersja na PC, anyone?)
Zostają jedynie:
Call of Juarez 2,
Saboteur (chyba że przełożą)
i Machinarium (kto grał w Samorosty, ten wie dlaczego warto)
oraz...
...przesyłka z wywalczonym H.A.W.X-em :P
-
-
Jeśli chodzi o ten rok, to najbardziej wyczekuję Dragon Age: Origins (aż dziwne, że nikt nie podał). Trzymam też kciuki za Divinity 2, Assassin's Creed 2 i Risen.
-
-
Tak, że czekam i przebieram nogami z niecierpliwości to chyba teraz tylko na Assassin's Creed 2. Call of Juarez 2, nowy Splinter Cell oraz Brutal Legend wywołują moje żywe zainteresowanie. Poza tym jeszcze nie dostałem w ręce Prototype, a na to czekałem. No i Ballad of Tony Gay czy jak się ten kolejny dodatek do GTA IV nazywa ;).
EDIT: Dobra, jeszcze Alan Wake i Max Payne 3. I nie wiem kiedy ten zapowiedziany na E3 Metal Gear Solid Rising na X360 ma wyjść, bo to na pewno. O, i jeszcze mi się przypomniał Bioshock 2 oraz Left 4 Dead 2. I Modern Warfare 2. Poza tym ciekawią mnie Red Steel 2 i The Conduit na Wii.
Dobra, trochę się tego zebrało jak przejrzałem na szybko plany wydawnicze ;)
-
-
Dragon Age
OMG, nie wiem co to ale z wymagań wygląda na to że mi spokojnie ruszy, chyba nawet to kupię.
-
-
@RX: Halo Reach na pewno nie w tym roku, a tego dotyczy temat ;). W tym to wyjdzie Halo ODST :). W sumie tego też jestem ciekaw.
-
-
Hmm, Heavy Rain to chyba też nie w 2009 roku będzie. Czy może się mylę?
Poza tym ile osób tutaj ma PS3, hę? :P
-
-
AoT: The 40th day, SW: ToR, Borderlands, Halo: ODST, Operation Flashpoint: Dragon Rising.
-
-
No dobra, parę osób jest, ale jednak PS3 swoją ceną odstrasza i dlatego to jest mniejszość przez co nie dziwi, że nikt Heavy Rain przez tyle czasu nie wymienił ;). To miałem na myśli.
-
-
Fakt 2 osoby to tłumy nie są. a napisałem to żeby sie przylansować hehe. A tak wracając do tematu to czekam na Maxa 3(wierzę że mimo tej Brazylii Rockstar da radę, jak zawsze), Assassin's Creed 2, dodatki do GTA IV na ps3 lub pc (choć wiem że moge o tym tylko pomarzyć), Uncharted 2, God of War 3 i wszelkie inne dobre gry które przypadkowo zwrócą moją uwagę.
-
-
Hmmm...Na co ja mogę czekać? AvP3 i Colonial Marines, ale to nie 2009...
- ASS[ass]in Creed 2? Jedynki nawet nie skończyłem - nie czekam, ale może mnie zaskoczy czymś.
- Bioshock 2? Też nie jestem pewien. Jedynka mnie zanudziła po pewnym czasie. Ma klimat, ale...
- Gran Turismo 5 - to na pewno. Lubię samochodówki, a skoro to ma mieć nawet model zniszczeń...zniknę na długo coś czuje.
- StarCraft 2 - zawsze ssałem w multi przy grach Blizza, ale chociaż dla singla go chcę w swoje łapy;) Jest mała szansa na 2009.
- Call of Juarez: Więzy Krwi - Mhm, z chęcią!
- Anno 1404 - na bank! Zawsze mi się to podobało, a teraz może być jeszcze lepsze.
- Dragon Age: Origins - Bioware..może być ciekawie...
- Modern Warfare 2 - no tutaj raczej niczym się nie wyróżniam :P
-
-
Ja osobiście najbardziej czekam na polską superprodukcję, Call of Juarez: Więzy Krwi i Overlorda II, a także na prawdopodobnie grę roku Modern Warfare 2.
-
-
Jakoś żadna z gier zapowiedzianych na ten rok mnie nie zainteresowała.
Co innego 2010, Tatsunoko vs. Capcom, Supreme Commander 2, Final Fantasy XIII (błagam wydajcie na PC), Muramasa i pewnie jeszcze coś dojdzie.
-
-
Prócz Borderlands? Właściwie nic, Risena już mam. W następnym roku też niewiele ciekawego.
-
Gorące tematy
na forum -
na forum: Gryuczestników: 7
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 4
-
na forum: Giełdauczestników: 6
-
na forum: Gryuczestników: 6
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 6
Najlepsze gry
-
1.
Drakensang: The River of Time
RPG
Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.
-
2.
Amnesia: The Dark Descent
Przygoda
Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.
-
3.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.
-
5.
Sid Meier's Civilization V
Strategia
Piąty raz turowo podbijemy świat.
-
6.
StarCraft II: Wings of Liberty
Strategia
Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.
-
1.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Kane & Lynch 2: Dog Days
Akcja/Arcade
Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
5.
Super Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...
-
6.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
1.
Demon's Souls
RPG
, Akcja/Arcade
Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Akcja/Arcade
Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.
-
4.
Yakuza 3
Akcja/Arcade
, Przygoda
Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.
-
5.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
6.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
1.
N.O.V.A.
Akcja/Arcade
Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.
-
2.
Dungeon Hunter
RPG
, Akcja/Arcade
Diablo w wersji Gameloftu.
-
3.
Plants vs. Zombies
Strategia
Tower defense z zombiakami w roli głównej.
-
4.
Hero of Sparta II
Akcja/Arcade
Druga część przygód xeroboja Kratosa.
-
5.
Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.
-
6.
Spore Creatures
Akcja/Arcade
Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.