• Piszę, bo zgłaszałem ten problem w uwagach, ale są one tak skonstruowane, że nawet nie wiem czy wiadomość dotarła czy nie. Otóż przy okazji czytania recenzji Mystique dotyczącej "Fable" zauważyłem, że brakuje kilku recek. Jak się okazało Fable istnieje w bazie pod dwoma postaciami: jako "Fable" i jako "Fable: The Lost Chapters". W pierwszym jest więcej screenów, z 5 filmików i trzy recenzje, w drugim jeśli dobrze pamiętam 16 screenów, filmik, recenzja. I teraz kilka pytań. Czy istnieje możliwość przeniesienia informacji z jednego na drugi? Co robić, gdy natrafi się na coś takiego: pisać w uwagach czy zgłaszać komuś z redakcji? No i czy moglibyście zmienić wygląd uwag żeby bardziej przypominały pocztę? Wtedy przynajmniej przychodziły odpowiedzi czy problem zostanie rozwiązany czy nie.
    I mała uwaga do dodających: dokładnie sprawdzajcie, czy dana gra znajduje się już w katalogu. Jeśli wpiszecie cały tytuł i nic nie wyskoczy, wpiszcie inny pod którym znany jest dany tytuł lub kluczowe słowa.