-
Otworzyliście skrzynki, dostaliście newsletter, przeczytaliście go. Interesują nas wasze opinie na ten temat? Co wam się podoba a co nie? Co byście tam z chęcią zobaczyli, czego brakuje a co jest waszym zdaniem niepotrzebne?
Tutaj będziesz miał możliwość porozmawiać o grach, najnowszych wydarzeniach, a czasem - po prostu strzelić sążnistego off-topica w odpowiednim dziale.
-
Jak wam się podoba Newsletter?
15
-
-
Ja bym chętnie ujrzał opcję "nie przysyłaj tego newslettera" :] Wchodzę na Gami codziennie + mam RSS, a nowości aż tak dużo nie jest, więc raczej nic mi nie umyka.
-
-
Problem zauważony, zostanie rozwiązany od następnego numeru. Następne sugestie? :)
-
-
Niektóre nagłówki są trochę kuse, np. ten o WHOAR i Resistance 2 (inne są na 3-4 linijki), ale poza tym w porządku.
-
-
Kot, nie marudź, będziesz miał niepowtarzalną okazję przeczytać wypasionego wstępniaka od redakcji. :P
-
-
Ludzie, jeśli wy jesteście na stronie codziennie to wam newsletter nic nowego nie powiem. Osoby, które wpadają na stronę 2-3 razy w tygodniu będą miały z niego większy pożytek. Nie bądźcie takimi samolubami. :)
-
-
Moloknaar, czemu samolubami? Pytasz się jak się podoba newsletter to każdy pisze swoją opinię, a moja jest taka że dla mnie jest on całkowicie zbędny. Jeżeli chciałeś żeby chwalić ten pomysł powinieneś zadać pytanie "dlaczego newsletter Gaminatora jest zajebisty". ;)
-
-
Moim zdaniem powinno być więcej linków do recenzji - są to teksty, które czyta największa ilość osób. Odnośniki do filmików, postaci, tapet są moim zdaniem niepotrzebne, chyba że w przypadku filmów mamy do czynienia z jakimś exclusivem typu "dzikie akcje", videorecenzje czy "podróż do krainy rzeczy dziwnych...".
-
-
Chider-Twoje uwagi zostaly przyjete;) To byl nasz pierwszy newsletter, ale wiesz - nie mozna miec wszystkiego naraz
Bedziemy go ulepszac, z numeru na numer, dodajac nowe rzeczy i inne ficzery, i zobaczysz ze bedzie spoko. Thx za feedback, czekamy na wiecej!
-
-
Jason - Jeśli chciałbym usłyszeć jaki to newsletter jest zajebisty to zadałbym takie pytanie. Swoje zdanie może mieć każdy i należy je uszanować (ja też wyraziłem tylko swoje). Jednak chciałem, aby spojrzeć z troszkę szerszej perspektywy - wyjedziecie od poniedziałku do czwartku, bez internetu, a piątek wracacie i macie najważniejsze wiadomości z tygodnia. A czemu samolubami - no może troszkę przesadziłem, owszem ale Chim mnie już za to wczoraj strofował.
Chidder - Dzięki, właśnie o takie coś mi chodziło.
-
-
I tak jeszcze mi się przypomniało: linki do zapowiedzi też mogą być jeśli jakaś się ukaże. Ewentualnie w samym tekście można wspomnieć, że pojawiły zapowiedzi gry X lub Y.
-
-
Fajnie, fajnie, ale zmianiłbym nieco rubrykę z recenzjami.
Obecnie mamy:
"Mercenaries 2: World In Flames
Gra na konsolę Xbox 360"
Proponowana zmiana:
"Mercenaries 2: World In Flames (X360)
<krótki tekst odnoszący się do treści>"
-
-
Dla mnie to on dużego znaczenia nie ma, nawet mu się dobrze nie przyglądałem. I muszę stwierdzić że jest on dla mnie zbędny i nie będę z niego korzystał więc czy jest jakaś możliwość wyłączenia go?
-
Gorące tematy
na forum -
na forum: Gryuczestników: 7
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 4
-
na forum: Giełdauczestników: 6
-
na forum: Gryuczestników: 6
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 6
Najlepsze gry
-
1.
Drakensang: The River of Time
RPG
Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.
-
2.
Amnesia: The Dark Descent
Przygoda
Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.
-
3.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.
-
5.
Sid Meier's Civilization V
Strategia
Piąty raz turowo podbijemy świat.
-
6.
StarCraft II: Wings of Liberty
Strategia
Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.
-
1.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Kane & Lynch 2: Dog Days
Akcja/Arcade
Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
5.
Super Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...
-
6.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
1.
Demon's Souls
RPG
, Akcja/Arcade
Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Akcja/Arcade
Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.
-
4.
Yakuza 3
Akcja/Arcade
, Przygoda
Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.
-
5.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
6.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
1.
N.O.V.A.
Akcja/Arcade
Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.
-
2.
Dungeon Hunter
RPG
, Akcja/Arcade
Diablo w wersji Gameloftu.
-
3.
Plants vs. Zombies
Strategia
Tower defense z zombiakami w roli głównej.
-
4.
Hero of Sparta II
Akcja/Arcade
Druga część przygód xeroboja Kratosa.
-
5.
Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.
-
6.
Spore Creatures
Akcja/Arcade
Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.