-
Czyli spamerski temat zainspirowany "czego właśnie słuchasz" Osaxa :P
Civilization 4 na zmianę z Guitar Hero 3 i Mass Effect.
Tutaj będziesz miał możliwość porozmawiać o grach, najnowszych wydarzeniach, a czasem - po prostu strzelić sążnistego off-topica w odpowiednim dziale.
-
W co właśnie grasz?
127
-
-
Też myślałem o takim temacie ;]
Fallout 2 ukończyłem dosłownie wczoraj, obecnie Icewind Dale, Full Spectrum Warrior oraz Football Manager 2008 [Lech Poznań, 2012-2013 oraz repra Chorwacji]
-
-
Jak mówimy o CDA
http://www.cda.pl/gry-online/3/chomiki.p...
Rekord wieczora, 1418. Ktoś przebije?
A obecnie to w Battlefield 2 + JS oraz Battlefield Heroes. Jak przyjdzie w końcu wygrane w konkursie to w Sins of Solar Empire
-
-
Ja to obecnie pykam w trzy gry: Bioshocka, Timeshifta i... DragonStrike'a na NES-a ;)
-
-
Fallout Tactics po sieci. Duet snajperów wyposażonych w gaussa i karabin laserowy czyni cuda, jak się ich zostawi na overwatchu. Pokazują się wyczyny typu trzy oślepienia pod rząd z lasera czy widowiskowy instant-kill z gaussa po dmuchnięciu w mutanta, który pechowo wychylił się zza winkla.
No, i Eve Online od czasu do czasu.
-
-
Most Wanted kończe już, wreszcie znalazłem motywacje na zmianę z
Mu online od wczoraj stwierdzam że całkiem fajna gra i
Titan Quest, już w ostatniom mieście jestem
-
-
A ja pogrywam na zmianę w:
- Company of Heroes: Opposing Fronts
- Combat Wings
- Dungeon Siege: Legends of Aranna (w podstawkę na silniku rozszerzenia)
- TrackMania Nations Forever
- W40k: Dawn of War - Dark Crusade
- W40k: Dawn of War - Soulstorm (czekając na zbawiennego patcha)
- Unreal (tak, tak, to pierwszy Unreal :P)
- Conflict: Freespace: Wielka Wojna
-
-
Ja zacinam aktualnie w Dead Rising - już zatłukłem 54 tysiące zombie. ;] Teraz wziąłem na celownik rozpracowanie całego wątku głównego. ;]
-
-
Final Fantasy VIII, chociaż na chwilę obecną odwieszone na kołek ponieważ za 3 tygodnie poprawka egzaminu :D
-
-
Teraz pocinam w Company of Heroes tudzież Fallout 2, ale ten ostatni mi się już znudził.
-
-
-->Fallout 2, ale ten ostatni mi się już znudził.
Heretyk, bluźnisz i za to zapłoniesz na stosie :P
-
-
Powiem więcej, część pierwsza po prostu ssie moim zdaniem ;)Krzty ciekawej fabuły w nim nie ma...
-
-
Ja właśnie skończyłem TimeShift, wcześniej skończyłem na złoto całego Flatout: Ultimate Carnage, później skończę Republic Commando, a jutro może Bioshocka... I nic mi nie zostanie ;D
-
-
Ostatnio skończyłem MoHair: Borne i zabrałem się za Spidermana 3, przy okazji wróciłem do CS:S :P
-
-
Spiderman 3 był dla mnie gierką zadziwiająco dobrą. Gra wydana niemal równo z filmem, a dla mnie 8/10. No no...
A Timeshift? TOTALNE rozczarowanie. Takiego kolorowego i plastelinowego FPSa dawno nie widziałem. Klimatu to to za grosz nie miało, o fabule nie wspominając.
-
-
Jeszcze tylko Cztery Pory Roku i mam spokój od Simsów. Nocne Życie ogarnąłem dzisiaj - w porównaniu ze Studiami czerstwy jak diabli. I dopiero dzisiaj (od momentu grania w podstawkę) udało mi się wprowadzić jednego pracującego Sima do drugiego, zaczynając znajomość od zera. To samo na Studiach robi się niemal z marszu.
-
-
Źle się dzieje w państwie polskim.
Simsy? phi. Pewnie jeszcze na godmodzie.
Ja aktualnie gram w Fahrenheita i CoD'a 4 na multi. I jak wyjdzie update to Wiedźmin. Czasy wczytywania mnie zabijają.
-
-
Znowu zacząłem się zagrywać w Obliviona, i po raz kolejny stwierdziłem, że ta gra jest dla mnie zbyt łatwa.
-
-
Oblivion! Ile ja godzin przy tym spędziłem ;]
Za łatwe ? A o OOO słyszałeś? Powinno załatwić sprawe ;[]
-
-
Jak można grać w Obka i nie ziewać przy nim? Niepojęte to dla mnie...
U mnie nadal FM 2008 zajmuje sporo czasu, ale wygrywanie w lidze wszystkie, co się da staje się powoli nudne. ;) No chyba, że sędzia znowu zaczyna odwalać numery z karnymi z kapelusza, a bramkarz rywala zwyczajowy mecz życia.
-
-
Dzisiaj zobaczyłem w Sims 2 kostuchę. Jasna cholera, nigdy więcej... To bydlę wygląda jakby wyrwali je z całkiem porządnego klona Diablo...
-
-
Woland, zaczynam się o Ciebie martwić...
Przez te Simsy zamkną Cię w przytulnym pokoju bez klamek.
Jako że sprzętowo się u mnie polepszyło, to kończę rodzimego Wiedźmina, a z cyklu "(nie aż tak) stare, ale jare": FarCry i SW: Jedi Academy. Z rzadka Trackmania Nations Forever.
-
-
A ja mam powoli dość Spider-Mana 3. Przygrywam trochę w MoH: Airborne, ale głównie po to, by zbierać materiał. Do tego wreszcie się wkręciłem w CSa i może niedługo wrócę wreszcie do gry klanowej... Ew. gdybym kupił CoD 4 to wtedy byśmy się z kumplami zapisali dla jaj do Heyah Logitech Cybersport, ale póki co zostaję przy Sourcie...
Poza tym ukrad... Pożyczyłem od kumpla X360 to przechodzę GTA IV i odprężam się niszcząc wszystko dookoła w Burnout: Paradise.
-
-
ja sie zagrywam w mu, preya skonczylem. i czekam na GTA4
WOLAND!! W CO TY GRASZ!!
-
-
Koniec z Simsami, osiągnąłem punkt krety... krytyczny! Zaraz skończę pisać recenzję "Seasons" i przez najbliższe pół roku nie chcę Simsów widzieć na oczy! Czas na jakąś ostrą rozwalankę, na ten przykład - Mercenaries 2!
-
-
Nie, jutro rano Tajger na grzbiet, dwa litry wody do camelgarba i jazda na Czarnobyl się strzelać.
-
-
Sims 2: Czarnobyl? Obiło mi się o uszy ;]
Tak na serio - mi się już postapokaliptyczne klimaty trochę przejadły, dlatego chyba zainwestuję w Mass Effect. Tyż miodne, słyszałem.
-
-
Mass Effect z tego co wiem jest niezły ale sam czekam na Call of Duty 5: World at War
-
-
Porównać S.T.A.L.K.E.R.a do CoD 5 0.0
Ja ciągle przechodzę GTA IV, a dzisiaj do mojej kolekcji dosłownie godzinę temu dołączył CoD 4 :P
-
-
SZP4K3R - Aż tak?
Bo grałem na Xpudle i gra mnie zachwyciła. Zastanawiałem się nad kupnem na PieCa i czy to sterowanie jest aż tak zjechane?
-
-
Sterowanie jest KOSZ MAR NE! O ile graficznie jest całkiem nieźle, a muzyka kopie tyłem, to sterowanie jest zupełnie do dupy. Ostatnio podobnie sterowało mi się w Resident Evil 3, a tu jest jeszcze gorzej.
-
-
Podobną w rozgrywce, tematyce czy w stylizacji (komiks, cell-shading)?
-
-
chodzi mi o grafiką ale żeby gra była z kamery TPP (strzelanka) znasz taką grę ??
-
-
Podkusiło mnie, żeby przetestować ESR, umieszczone na płycie z nową grą dla mojej matki. Boże, nigdy więcej. Spać nie mogę.
-
-
gregory:
Jedyna strzelanka TPP w cell-shadingu jaką kojarzę to Drake of the 99 Dragons http://www.gaminator.pl/gra/1862,Drake-o... Była kiedyś jako pełniak w CD-A.
-
Gorące tematy
na forum -
na forum: Gryuczestników: 7
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 4
-
na forum: Giełdauczestników: 6
-
na forum: Gryuczestników: 6
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 6
Najlepsze gry
-
1.
Drakensang: The River of Time
RPG
Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.
-
2.
Amnesia: The Dark Descent
Przygoda
Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.
-
3.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.
-
5.
Sid Meier's Civilization V
Strategia
Piąty raz turowo podbijemy świat.
-
6.
StarCraft II: Wings of Liberty
Strategia
Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.
-
1.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Kane & Lynch 2: Dog Days
Akcja/Arcade
Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
5.
Super Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...
-
6.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Akcja/Arcade
, Symulator
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
1.
Demon's Souls
Akcja/Arcade
, RPG
Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Akcja/Arcade
Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.
-
4.
Yakuza 3
Akcja/Arcade
, Przygoda
Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.
-
5.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Akcja/Arcade
, Symulator
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
6.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
1.
N.O.V.A.
Akcja/Arcade
Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.
-
2.
Dungeon Hunter
Akcja/Arcade
, RPG
Diablo w wersji Gameloftu.
-
3.
Plants vs. Zombies
Strategia
Tower defense z zombiakami w roli głównej.
-
4.
Hero of Sparta II
Akcja/Arcade
Druga część przygód xeroboja Kratosa.
-
5.
Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.
-
6.
Spore Creatures
Akcja/Arcade
Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.