-
Ktoś się wybiera na owe pokazy godz. 14 i 16 w Multikinie Złote Tarasy??
http://www.gry.gildia.pl/news/2008/06/far_cry_2_pokazy
Tutaj będziesz miał możliwość porozmawiać o grach, najnowszych wydarzeniach, a czasem - po prostu strzelić sążnistego off-topica w odpowiednim dziale.
-
Pokaz Far Cry 2(28 czerwiec)
60
-
-
Osobiście: Mało ciekawe, do tego mam lepsze rzeczy do roboty niż jechac pół warszawy na pokaz.
-
-
Wziąłem udział w konkursie - jak wygram, pojadę. Jak nie - mam lepsze rzeczy do roboty.
-
-
Same as cat. Chociaż mieszkam na Woli (dzielnica Wa-wy) to daleko nie mam.
-
-
Pokaz o 18 a ja od 13 będę się szlajał. Far Cry 1 nie przeszedłem, dwójka nawet mi nie ruszy więc odpuszczam z czystym sumieniem.
-
-
Woland - Nic nie szkodzi, zmusimy Cię. ;-)
Gigaman - Przestań jęczeć. Jak nie lubisz gierki to nie lubisz; Bez urazy, ale co nas to obchodzi?
-
-
DarqaM-Właściwie to masz rację;)
Szpaker-sierotka marysia będzie jutro losowała:P
-
-
Hoho :) Z tego co widzę po wylosowanych nickach, to całkiem niezłą ekipę będziemy mieli z forum! Prawie jak zlot :)
-
-
A gdzie jest ta lista :D ? Bo chciałem zobaczyć :]
Ja obecnie leże plackiem przed matką błagając, by wyjazd przesunęła o jeden dzień, żebym mógł iść...
@edit: Znalazłem. No no, jak pójdę, to może wreszcie zmienię swoje podejście do kwestii życia towarzyskiego :] Albo upewnię się, że jednak komp lepszy :P
-
-
@up: Sorki za double posta :]
No i byłem w redakcji Gaminatora... fajnie tam macie :D Wprawdzie nie znalazłem zagrody KoZy, ale to nie zmienia faktu, że miło by było tam z godzinkę czy dwie posiedzieć z tymi kompami i konsolami :]
-
-
Człowieku, nie zaczynaj znowu tych swoich dywagacji nad wyższością siedzenia przed kompem nad życiem towarzyskim, bo Cię będę musiał w sobotę publicznie zlinczować przed całą ekipą xD Ja się ustawiłem z MacdOOmbkiem po odbiór zaproszenia już w złotych, bo dzisiaj śmigałem łódką po Zegrzu i wybitnie mi nie pasowało :)
-
-
@SZP4K3R: Zakamufluję się :] Poza tym - to nie były moje dywagacje, a jedynie odpowiedzi na wasze zarzuty co do mojego sposobu życia, bleh bleh bleh...
A tak w ogóle to masz rację - temat niewart dyskusji.
-
-
Kot-aż tak długo czekałeś? Mi sekretarka powiedziała że 5 minut;P Coś kręcisz;)
-
-
@Doombek: Nie, mówię tylko o tym, co udało mi się zauważyć, czyli pierwsze rzuty oka - czekałem może 6 minut, nie miałem zegarka w ręku :] Mówię tylko, że miło by było trochę tam u was posiedzieć i pograć :P
-
-
@Kot
Już my Cię nauczymy życia towarzyskiego :) Powiedz mamie, że będziesz późno :)
-
-
Musisz mu od razu grozić? Przestraszy się jeszcze, a jak kogoś pobije, to od razu będzie na nas :P
-
-
... a myślałem, że spędzę dzień spokojnie, a tu się okazuje, że muszę przyjść w przebraniu, żeby nikt z Gami mnie nie rozpoznał :P Ciekawe, czy jak założę se kota na łeb, to ktoś się domyśli, że to ja?
A tak serio - dzięki za... *ekhem* propozycję, ale chyba po tym wszystkim (turniej + pokaz + żarcie) se pójdę :P
-
-
Kot, nawet nie żartuj. Mimo młodego wieku wciąż możesz się nawalić jak szpake...tfu..szpadel;) Jakoś Cię odprowadzimy do domu później (znany sposob-wsadzic w metro, poczekac az odjedzie i isc spowrotem na imprezke:P)
-
-
Może być jak szpaker, może być :)
Kot, nawet mi tutaj nie wkręcaj takich akcji, że sobie pograsz na kompie i polecisz do domu. Na kompie to ty sobie możesz pograć w domu, a nie wypić kulturalnego piwka albo dwunastu z kolegami to po prostu chamstwo i drobnomieszczaństwo.
-
-
@Doombek: Pewnie uznasz mnie w tym momencie za jakiegoś downa społecznego, ale ja nigdy nie piłem alkocholu (tzn. miałem tam w ustach trochę wina czy piwa, żeby spróbować, jak to smakuje, ale chyba nawet dla mnie to za mało, żeby poczuć jakiekolwiek skutki :P)
@SZP4K3R: ... zdaje mi się, czy to jest impreza przy okazji prezentacji gry :] ? A tak poza tym - nie jesteście moimi kumplami, dzięki Bogu nawet was nie znam (a wy - w większości - mnie) więc mogę sobie z czystym sumieniem pójść :]
... ale i tak nagle boję się tam iść xD
-
-
Kot, słuchaj się ich, mówię Ci. Chyba nie chcesz obrazić Dona i narazić się mafii? :P
-
-
Kot-dobrze że chociaż miałes alkohol w ustach...a nie co innego:P:P
Dobra a teraz tak serio.
My będziemy z tego robili video, znaczy sie ja bede latal z mikrofonem i kamerzysta i cos tam odwalał. Wiec i Was chlopaki dorwe w kadr:P
No, i raczej nie nawale sie jak szpadel (przed kazdym eventem tak sobie mowie, a potem nie wiem ktoredy do domu:P).
Mam nadzieje ze nie dacie ciala, i bedziecie do konca:P Jak ktos potrzebuje noclegu to znam dobry-na rogu Emilli Plater i Al.Jerozolismkich. Tanio, cieplo i fajna atmosfera;)
-
-
... innymi słowy - wygrywając ten bilet sprzedałem duszę diabłu z kamerą :P ? Cudownie...
... zdaje mi się, czy za oknem widziałem czterech gości uzbrojonych w komórki wysiadających z auta?
-
-
@Kot
Zdaje się, że Ty się tego alkoholu bardzo boisz :) Przecież nikt Ci nie każe wypić pół litra i leżeć pod stołem. Pić piwo z kolegami to tak jak byś pił drogie wino z dziewczyną w ekskluzywnej restauracji :) Jedyna różnica jest taka, że nie pijesz z dziewczyną, nie wino tylko piwo i raczej w pubie i plenerze niż w restauracji :) Chodzi raczej o to, że fajnie sobie czasem usiąść z kumplami i pogadać przy piwku o różnych bzdetach. Zresztą, kiedyś zrozumiesz. Ja Cię nie namawiama, ale za to stanowczo odradzam wychodzenia z imprezy zanim naprawdę się rozkręci. No bo co, pójdziesz do domu i pograsz na kompie? Mam w rodzinie (dalekiej, ale zawsze), który prowadzi tryb życia podobny do Twojego i właśnie skończył 18 lat. Zapewniam Cię, nie chcesz mieć tak przesrane jak on. 18-stkę robiła mu matka (!) i pozapraszała cała rodzinę (!!), ale kumpli nie było żadnych. Bo ten człowiek kumpli nie ma (!!!).
BTW: Na miejscu Twoich starych bym Ci tą blaszaną puszkę zabrał :)
@MacDoombek
Ja oczywiście jak zwykle bawię się do końca, ale powiedz ty mi : o której zazwyczaj takie imprezy się kończą? Mniej więcej tak jak w normalnym klubie? Na ostatnią SKMkę pewnikiem nie zdążę, ale chciałbym wiedzieć, czy na pierwszą będę długo czekał.
-
-
Zostawcie Kota w spokoju. Nic o nim nie wiecie, więc nie możecie powiedzieć co dla niego najlepsze. Znacie go z kilku durnych postów, a zachowujecie się jak gdybyście znali go pół życia i wiedzieli wszystko.
Chłopak jest jeszcze młody. Ma całe życie przed sobą i bynajmniej nie sądzę, by jego wiek był odpowiedni do zaczynania przygody z alkoholem. Będzie kiedyś miał ochotę to się nawali jak ruski czołg, ale do tego czasu nic na siłę. Raz, że do używek trzeba dorosnąć i na prawdę nie ma sensu się z tym śpieszyć, bo na wszystko jest odpowiedni czas i miejsce. A dwa, że do picia trzeba mieć odpowiednie towarzystwo, którym bynajmniej nie jest banda zupełnie obcych osób gotowa później odesłać półprzytomnego osobnika jak najszybciej w bliżej nieokreślonym kierunku tylko dlatego, że "impreza wciąż trwa". Pheeew.
-
-
Darqam-"zupełnie obcych osób gotowa później odesłać półprzytomnego osobnika jak najszybciej w bliżej nieokreślonym kierunku tylko dlatego, że "impreza wciąż trwa". Pheeew."
Niestety, takie są uroki imprez;) Może Ty chodzisz na bardziej kulturalne, ale moje tak się często kończą;P:P
-
-
Rany DarqaM oni tylko się wygłupiali (mam nadzieję ;P), nie musisz reagować jakbyś był jego matką :)
-
-
Shit, sobie skojarzyłem Darqa jako rodzica kota...shit, moja wyobraźnia mnie przeraża xD
Oczywiście, że traktować tutaj wszystkiego na serio nie należy. ;] Ale bądźcie na baczności, Mafia Mobile czuwa i dowie się o każdej niesubordynacji i podburzaniu ludu! Argh, wolność orkom, uwolnić gumisie, black metal ist krieg!
-
-
Faktycznie, DarqaM i Kot najwyraźniej mają ze sobą bardzo wiele wspólnego :) Oby to nie były geny, bo strach pomyśleć co z chłopaka wyrośnie :)
Imprezy na które ja chodzę też różnie się kończą, ale ja w swojej ekipie mam zasadę - jeden za wszystkich, wszyscy za jednego. Trzeba sobie pomagać, ja bym zabitego kumpla samego w tramwaju nie zostawił, mnie też by nie zostawili :)
Aha DarqaM, a jakie Ty sobie znajdujesz towarzystwo do picia? Bo żeby takowe mieć, to trzeba je najpierw poznać :)
-
-
SZP4K3R - Wspólnego... Po prostu sądzę, że do picia to Wy nie jesteście zbyt dobrą ekipą. Może trzymasz się ze swoimi i byś ich w metrze nie odesłał, ale Kot do tej ekipy póki co nie należy.
I o moje towarzystwo również nie masz się co martwić.
Narzucacie mu to i owo w taki czy inny sposób, a to już nie jest fajne. Tyle. Szczególnie Szpaku, który ewidentnie wie co dla Kota najlepsze. Żarty-żartami, ale granica jest już lekko przekroczona.
-
-
Ekipa czy nie, ja jak z kimś siedzę przy jednej butelce to mu "w potrzebie pomogę" :) Po prostu uważam, że tak powinno być i ja oczekiwałbym tego samego, na pewno o zostawianiu na przystanku nie byłoby mowy :) No a jak dla kogoś wykładnikiem dobrej imprezy jest zachlanie się w trupa, to już jego problem. Lubię wypić, owszem, ale na imprezy nie chodzi się po to żeby spać i rzygać po kątach :) Nie wiem czemu od razu zakładasz, że taki Kot padnie i trzeba będzie go do domu prowadzić ...
Aha, i cieszę się, że na Twoje towarzystwo nie będę musiał narzekać... Nic tak nie denerwuje jak sztywniak na imprezie.
-
-
... No i widzicie? Niby nie siedzimy przy piwku, a tematy stricte poważne xD Dzięki za wsparcie Darq (o ile to było wsparcie :] ), ale ja to nadal traktuję (w większości) jako żarty. Ale miło, że ktoś jeszcze uważa, że 14 lat to za wcześnie na alkohol :P
-
-
Według kodeksu karnego:
"Art. 208. Kto rozpija małoletniego, dostarczając mu napoju alkoholowego, ułatwiając jego spożycie lub nakłaniając go do spożycia takiego napoju,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."
http://www.karne.pl/karny.html
To tak przy okazji ;p
-
-
... no, SZP4K3R, teraz się tylko nie ujawniaj z danymi osobistymi na forum :] Teraz to ty będziesz musiał unikać mnie na pokazie, żebym cię nie pozwał, a nie ja ciebie xD
-
-
Chcesz to pijesz, nie chcesz nie pijesz.Jak cie będą namawiać to olać ich i tyle.A tak wogóle to ja mimo wygranej nie przybęde bo jade odebrać samochód :)(nareszcie).Miłej zabawy, a mam nadzieję że moje zaproszenie nie przepadnie i ktoś je dostanie??
-
-
@garbaty, Kot
To wygląda tak tylko w teorii, ale w praktyce jest zgoła inaczej. Taka sytuacja musi się powtórzyć kilka (dużo) razy, żeby doszło do rozprawy karnej. A tak BTW - widzieliście kiedyś policję w klubie ?:)
-
-
Tylko w cywilu :]
A tak serio, to nigdy nie byłem w klubie xD A zatem - nie.
-
-
Nie dziwię się, w wieku 14 lat nikt Cię do normalnego klubu nie wpuści, no chyba, że natrafi się taka okazja ja teraz. Mówię Ci, nie przepuść jej :)
-
-
SZP4K3R - To się ładnie mówi, ale dobrze wiemy, że różnie to bywa z "pomaganiem" kumplom od butelki.
Ja nic nie zakładam, ale zważywszy na to, że Kot nigdy nie spożył większej ilości alkoholu na raz, nie może nawet powiedzieć jak się zachowa. Jest to więc jedna wielka niewiadoma. Nie wie nawet ile może wypić, a w takim wypadku dość ciężko sobie ustanowić jakąkolwiek granicę, tym bardziej, że pragnienie rośnie w miarę picia.
Wykazujesz się więc ogromną dozą ignorancji oraz zupełnym brakiem jakiejkolwiek wyobraźni namawiając go do wypicia czegokolwiek.
Kot wydaje się być dość rozsądnym człowiekiem w tym konkretnym temacie i nie sądzę by wmawianie mu, że potrzebuje używek było czymś nad wyraz rozsądnym. Może Ty potrzebowałeś alkoholu w tak młodym wieku, ale nie każdy jest Tobą i z tym swoim "nie zmarnuj szansy" jesteś po prostu śmieszny. Świat się nie kończy na imprezach z Tobą dlatego nie sądzę by marnował cokolwiek. Poza tym nie każdy potrzebuje alkoholu by się dobrze bawić. Ludzie są różni, a Ty na siłę chcesz rozkręcić Kota, który może wcale tego nie potrzebuje. Weź Ty się nad sobą zastanów. Jeżeli już ma się upić to niech to zrobi w gronie znajomych osób z którymi czuje się dobrze, a nie na jakiejś przypadkowej imprezie na której nikogo nie zna. Poza tym, jak już mówiłem na wszystko jest czas. Pójdzie do liceum to jeszcze mu bokiem będzie to całe picie wychodzić, że o studiach nawet nie wspomnę...
I nie wiedziałem, że posiadanie własnych poglądów jest wyznacznikiem sztywności; ale jeżeli tak jest w istocie to jestem sztywny niczym pal w Azji. Pomyśl czasami co piszesz, to na prawdę nie boli.
-
-
SZP4K3R - To się ładnie mówi, ale dobrze wiemy, że różnie to bywa z "pomaganiem" kumplom od butelki.
>>>>>>Najwidoczniej Ty wiesz swoje a ja swoje. Jasne, jak jest taka sytuacja, to jest wesoło i zawsze się wszyscy trochę pośmieją, ale pomocy nikt nie odmówi. Jeśli w Twoim towarzystwie jest inaczej, to współczuję.
Ja nic nie zakładam, ale zważywszy na to, że Kot nigdy nie spożył większej ilości alkoholu na raz, nie może nawet powiedzieć jak się zachowa. Jest to więc jedna wielka niewiadoma. Nie wie nawet ile może wypić, a w takim wypadku dość ciężko sobie ustanowić jakąkolwiek granicę, tym bardziej, że pragnienie rośnie w miarę picia.
>>>>>> Najprawdziwsza prawda, zgadzam się. Nie wierzę jednak, żeby granicą kogokolwiek było jedno piwo (do tego pewnie rozwodnione xD). No ale - czy ja namawiałem go, żeby chlał w opór? Chciałem się tylko kulturalnie napić piwka, czy to taka zbrodnia ?:)
Wykazujesz się więc ogromną dozą ignorancji oraz zupełnym brakiem jakiejkolwiek wyobraźni namawiając go do wypicia czegokolwiek.
>>>>>> Powiedziałbym raczej, że namawiałem do zostania na całej imprezie, a zaproponowałem piwko :)
Kot wydaje się być dość rozsądnym człowiekiem w tym konkretnym temacie i nie sądzę by wmawianie mu, że potrzebuje używek było czymś nad wyraz rozsądnym. Może Ty potrzebowałeś alkoholu w tak młodym wieku, ale nie każdy jest Tobą i z tym swoim "nie zmarnuj szansy" jesteś po prostu śmieszny.
>>>>>> Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Chodziło mi o "nie zmarnuj szansy na IMPREZĘ", a nie "nie zmarnuj szansy na chlanie w opór". Może dla Ciebie to wszystko jedno, ale ja tu widzę jednak sporą różnicę :)
Świat się nie kończy na imprezach z Tobą dlatego nie sądzę by marnował cokolwiek. Poza tym nie każdy potrzebuje alkoholu by się dobrze bawić. Ludzie są różni, a Ty na siłę chcesz rozkręcić Kota, który może wcale tego nie potrzebuje.
>>>>>> Dobra, może faktycznie próbowałem go trochę rozkręcić, ale tylko w dobrej wierze :) Jeśli tego faktycznie nie potrzebuje to spoko, wystarczy powiedzieć i już nie będę poruszął tego tematu, ale uwierz mi - znam osoby, które są w podobny sposób "niedostępne", i mają one poważne problemy z dogadywaniem się z ludźmi...
Weź Ty się nad sobą zastanów. Jeżeli już ma się upić to niech to zrobi w gronie znajomych osób z którymi czuje się dobrze, a nie na jakiejś przypadkowej imprezie na której nikogo nie zna. Poza tym, jak już mówiłem na wszystko jest czas. Pójdzie do liceum to jeszcze mu bokiem będzie to całe picie wychodzić, że o studiach nawet nie wspomnę...
>>>>>> I po raz kolejny. Mimo, że pomiędzy słowami "napić" i "upić" jest niewielka różnica w pisowni, to znaczą one ZUPEŁNIE co innego. Jeśli dla Ciebie nie ma różnicy, to świadczy to źle chyba tylko o Tobie :)
I nie wiedziałem, że posiadanie własnych poglądów jest wyznacznikiem sztywności; ale jeżeli tak jest w istocie to jestem sztywny niczym pal w Azji. Pomyśl czasami co piszesz, to na prawdę nie boli.
>>>>>> Raczej nie o to mi chodziło. Wydaje mi się, że macie po prostu podobne problemy, jednak Ty jakoś sam przed sobą boisz się to przyznać...
-
-
DarqM-skończ już pierdolić bo się nudny i żałosny robisz tymi swoimi wywodami. Jak czytam Twoje ostatnie wypowiedzi to naprawdę, żyć mi się odechciewa.
-
-
Weźta się uspokójta, Kot zrobi i tak co zechce, czym może Wam wszystkim zagrać na nosie. :P Osobiście swoje pierwsze poważne picie miałem dość późno, sam uważam się za aspołecznego, a jakoś mam kumpli, kumpele i nie mam problemów z dogadywaniem się. No, ale ja dziwny jestem, więc mniejsza^^ A teraz spokój, bo jak z egzaminów wrócę, to nie mam ochoty czytać pierdzyliona postów jak dotychczas w temacie, który zupełnie nie pasuje do zawartości tegoż. :P
Doombek - no ejże, bo się w emoludka zamienisz :(
-
-
"Remember children - It's 'down the road', not 'across the street'"
@edit: Aha, Dommbek, odczep się od DarqaMa :P Mnie się jakoś lżej robi na sercu po czytaniu jego postów w tym temacie :]
... chwila, to przecież Don Mafii Mobile! Shit, zamazać ten tekst powyżej!
A zatem - Szanowny Mac Doombku, Ojcze Komórkowy Mafii Mobile...
-
Gorące tematy
na forum -
na forum: Gryuczestników: 7
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 4
-
na forum: Giełdauczestników: 6
-
na forum: Gryuczestników: 6
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 6
Najlepsze gry
-
1.
Drakensang: The River of Time
RPG
Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.
-
2.
Amnesia: The Dark Descent
Przygoda
Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.
-
3.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.
-
5.
Sid Meier's Civilization V
Strategia
Piąty raz turowo podbijemy świat.
-
6.
StarCraft II: Wings of Liberty
Strategia
Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.
-
1.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Kane & Lynch 2: Dog Days
Akcja/Arcade
Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
5.
Super Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...
-
6.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
1.
Demon's Souls
RPG
, Akcja/Arcade
Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Akcja/Arcade
Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.
-
4.
Yakuza 3
Akcja/Arcade
, Przygoda
Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.
-
5.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
6.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
1.
N.O.V.A.
Akcja/Arcade
Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.
-
2.
Dungeon Hunter
RPG
, Akcja/Arcade
Diablo w wersji Gameloftu.
-
3.
Plants vs. Zombies
Strategia
Tower defense z zombiakami w roli głównej.
-
4.
Hero of Sparta II
Akcja/Arcade
Druga część przygód xeroboja Kratosa.
-
5.
Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.
-
6.
Spore Creatures
Akcja/Arcade
Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.