-
Zna ktoś jakiś sposub na obejście zabespieczenia EA które nie pozwala osobą które mają konto żałożone z wiekiem poniżej 18 lat, grać w sieci? Według pani z EA Polska jedyny sposub na to jest założenie nowego kąta i jak to ona określiła "naciągniecie faktów". Nie mam zbyt wielu gier od elektroników, przy Fifie mi to nie przeszkadzało bo większość czau gram z bratem na 2 Pady ale Bad Comany 2 które ostatnio kupiłem to tylko do gry w sieć!
Tutaj będziesz miał możliwość porozmawiać o grach, najnowszych wydarzeniach, a czasem - po prostu strzelić sążnistego off-topica w odpowiednim dziale.
-
Zabezpieczenie EA [+18]
27
-
-
Po pierwsze, Bad company 2 jest od 16 lat.
Po drugie, Ortografia ;).
Po trzecie, nie znam sposobu.
-
-
Od 16 według PEGI
Za ortografie przepraszam jestem klawiaturowym Analfabetą
-
-
tak, tyle że to wygląda, jakbyś pisał/ła za pomocą kierownicy z konsoli :P
-
-
-
Nie ma za co ;) Naprawdę. (podana treśc zbyt krótka)
PS: to już mój 100 wpis na forum :D.
-
-
-
Jeśli wszyscy tak jak ty nabijają posty na forum to nie dziwie sie ze t tak pusto
-
-
Napisz do EA z prośbą o zmienienie danych ... ( możesz kit wcisnąć,że przez przypadek źle zaznaczyłeś )
-
-
-
-
Chciał się dowiedzieć czy można coś zrobić, to piszę :P Zejdźcie ze mnie :}
Diego też lubię placki :D
-
-
Gofer, jako że najprawdopobniej jestem od Ciebie starszy o co najmniej 10 lat to odpowiem Ci jak stary spierdziały wujek dobra rada: skoro gra jest od 16 lat, to znaczy, że jest od 16 lat, a Ty jesteś na nią za młody. Wobec tego rozwiązania są takie jakie Gaminatorzy i "pani z EA Polska" Ci podali oraz moje, którym Cię obdzielę na samym końcu:
1) nowe konto i "naciąganie faktów";
2) ściema w supporcie, że machnąłeś się z danymi;
3) siedij na kamuszkach (rus) i poczekaj na 16. urodziny, bo BC2 jest tego warta.
Osobiście polecam trzecią opcję, bo skoro PEGI mówi, że gra jest od 16 roku życia, to znaczy, że, np. 15-latek, powinien zagrać w coś innego. Wódki też nie zadaje się niemowlakom dlatego, żeby było więcej dla starszych. Kuma?
-
-
Przy okazji; jeśli zdecydujesz się na napisanie do EA z takimi błędami - no, chyba, że wolisz telefon, wtedy problem automatycznie zostaje zniwelowany - to nie sądzę, by ktoś w EA się tym przejął.
-
-
A jak dla mnie to wy wszyscy jesteście popierdolone dzieciaki, które zamiast pomóc wolą udawać mądrzejszych niż są. Najlepszy Zdunio, "Powiem ci szczerze lepiej nie miec mnie za wroga", cwaniak z miodem w uszach i bombką w nosie jak to mawiała Pani woźna w moim liceum.
Gofer, spójrz na swoje konto EA. Zobacz jakie wpisałeś tam dane osobowe - jeśli są autentyczne, a nie możesz ich już zmienić, niewiele Ci pozostaje. Jeśli możesz je edytować, wpisz dane ojca, zeskanuj jego dowód i prześlij PAni z EA na potwierdzenie argumentując, że nie chcesz stracić jakichś tam danych które CI się pewnie zapisują (bo zakładam, że jakieś są. Jeśli by ich nie było, to czemu nie chcesz założyć drugiego konta?). Generalnie nie wiadomo czy to cokolwiek da, bo i babka z EA nie ma prawa się Ciebie pytać o jakiekolwiek dane, ale na bank w umowie licencyjnej jest zawarta możliwość edycji danych osobowych.
-
-
Zdunio to też dowalił "Lepiej mnie nie mieć za wroga" .Zgadzam się tu z szpakerem,gość nie prosił was o wasze zdanie,tylko o pomoc. Mój znajomy pisał do (live chat)supportu i napisał właśnie ,że się dziabnął w podawaniu danych osobowych czy można to jakoś zmienić, i zmienili.
-
-
wejdź na dowolne forum. Zobacz listę zbanowanych osób z postamy typu "mam dóży problem, pomuszcie". I tak tutaj tylko były delikatne drwiny. Jeśli się kogoś prosi o pomoc, to wypadałoby zrobić przynajmniej pisownię na przynajmniej przeciętynym poziomie, zwłaszcza, że obecnie przeglądarki oferują sprawdzanie jej.
By nie było - sam jestem dyslektykiem, ale przynajmniej czytam to, co piszę i staram się aż tak widocznych byków nie robić. A lenistwo należy tępić... Albo państwową edukację, która prowadzi do w.w. efektów.
-
-
Zresztą, sprawdźmy. W powyższym tekście walnąłem kilka widocznych błędów. Ktoś je widzi? Voila! :D
-
-
1.Wojny wywołać nie chciałem.
2.Miesiąc grałem w multi BC2 na koncie rodzica (1 miesiąc darmowego GOLDa) i zgadza sie warto.
3. Drugiego konta zakładać nie będe bo na aktualnym mam GOLDa na 15 miesięcy.
4. Jutro zadzwonie na infolinie Microsoftu i sprubuje coś wykombinować, ewentualnie przejde sie do sarszego brata żeby podał sie za rodzica
Swoją drogą szkoda że nie potraktowaliście mojego problemu na serio bo z pewnościa nie jestem ostatnim z tym problemem a inni szukający odpowidzi (zamiast zakładać nowego tematu) zobaczą jak zdunio11 Gas i reszta toważystwa(nie mam na myśli wszystkich) sobie beztrosko Trolluje
Za wszelkie błedy w poprzednich i obecnym poście Serdecznie PRZEPRASZAM
-
-
O, o, o... wiem co zrób. Zaczekaj aż skończysz 16 lat i wtedy zasiądziesz bez problemu do gry. Jeżeli wyskakuje ci "18+" nooooo... to poczekasz trochę dłużej. Mam nadzieję, że pomogłem :)
-
-
Problem rozwiązany
Jak brat zadzwonił do supportu XBox Live to mu powiedzieli ze wieku nie da się zmienić(zmienić da się tylko te dane które mogą ulec zmianie np. Adres, Karta kredytowa)
Potem zadzwonił do EA Polska a tam znowu wykręty że się nie da ale gdy powiedział że chce zwrotu pieniędzy bo sprzedali produkt w normalnej cenie a dostępny jest tylko tryb dla pojedyńczego gracza kazali podać GameTag i po kłopocie
PS. Bad Company 2 jest od 16 roku życia ale na opakowaniu z tyłu jest znak z ograniczeniem wiekowym +18 co zauważyłem przed chwilą
-
Gorące tematy
na forum -
na forum: Gryuczestników: 7
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 4
-
na forum: Giełdauczestników: 6
-
na forum: Gryuczestników: 6
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 6
Najlepsze gry
-
1.
Drakensang: The River of Time
RPG
Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.
-
2.
Amnesia: The Dark Descent
Przygoda
Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.
-
3.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.
-
5.
Sid Meier's Civilization V
Strategia
Piąty raz turowo podbijemy świat.
-
6.
StarCraft II: Wings of Liberty
Strategia
Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.
-
1.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Kane & Lynch 2: Dog Days
Akcja/Arcade
Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
5.
Super Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...
-
6.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Akcja/Arcade
, Symulator
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
1.
Demon's Souls
Akcja/Arcade
, RPG
Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Akcja/Arcade
Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.
-
4.
Yakuza 3
Akcja/Arcade
, Przygoda
Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.
-
5.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Akcja/Arcade
, Symulator
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
6.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
1.
N.O.V.A.
Akcja/Arcade
Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.
-
2.
Dungeon Hunter
Akcja/Arcade
, RPG
Diablo w wersji Gameloftu.
-
3.
Plants vs. Zombies
Strategia
Tower defense z zombiakami w roli głównej.
-
4.
Hero of Sparta II
Akcja/Arcade
Druga część przygód xeroboja Kratosa.
-
5.
Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.
-
6.
Spore Creatures
Akcja/Arcade
Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.