-
Mam ochotę pograć sobie w jakieś nowe, dobre MMORPG. Biorą pod uwagę jakie to pochłaniacze czasu wiele ryzykuję, ale jednak chciałbym spróbować :) Możecie polecić coś wartego uwagi? W podupadającego już WoWa nie chcę zaczynać grać, wolałbym raczej coś świeżego. Runes of Magic również mi się przejadło, i szczerze mówiąc interesuje mnie trochę ten SWTOR - gral już ktoś z Was może w tą grę? Jak wrażenia? Można się w ogóle spodziewać jakiegoś dłuższego materiału na GaminatorzE?
Tutaj będziesz miał możliwość porozmawiać o grach, najnowszych wydarzeniach, a czasem - po prostu strzelić sążnistego off-topica w odpowiednim dziale.
-
Fajna gra MMORPG
13
-
-
Jakiego podupadającego wowa :D
Jest tylko mały spadek graczy nic więcej....
Ale w wowa juz grales?..
-
-
Ja mam Star Wars: The Old Republic, i stwierdzam, że jest to jak dotąd jeden z najlepszych MMO. Mnie przy SWTORze WoW nudzi :)
Co najważniejsze w TORze?: fabuła, świetne skille, klimat uniwersum star wars, łączone dialogi dzięki party, własny statek (=podróżowanie po galaktykach ;).
Można tak wymieniać długo, TORa polecam Ci z całego serca.
-
-
Kurde, no chyba się jednak na tego TORa skuszę. Ciekawe, co na to moja dziewczyna ;) Co do WoWa, to mówi się, że Runes of Magic jest nawet od niego lepszy i ładniejszy, a jeśli to prawda, to ja nie chcę w tą grę grać ;P Poza tym, ja lubię MMO które się dopiero rozwijają, a nie takie, w których wszyscy już zapierdalają w najlepszych setach od kilku lat.
-
-
W TORze nie doświadczysz syndromu "wszyscy są zajebiści a ja level 0" nawet wtedy, gdy ta gra będzie miała 5-10 lat. To jest bardziej gra SP z możliwością kooperacji z milionami innych graczy. Ale gra jest naprawdę miodna. Jeżeli nie jesteś do tego przekonany dostatecznie, mam parę "lets playów" na swoim kanale YT + wrzuciłem niedawno pojedynczy gameplay z Sith Warriora na Gaminatora (czekam na akceptacje)
-
-
Jak dla mnie graficznie to wygląda średnio, ale w sumie chyba się skuszę, jakoś mnie ciągnie do tej gry.
-
-
Dobra, recenzja na GOLu mnie przekonała ostatecznie. Do zobaczenia na serwerze, zaraz zaczynam ściąganie ;)
-
-
Ta, kupowanie kluczy na Allegro... Automat 24/7, a oczywiście jeszcze nie dostałem...
-
-
Ja tam ostatnio gram w EVE Online, ale pytałeś się o nowe gry... Mimo, że EVE wcale nie podupada, wciąż się zmienia, a serwer jest jeden, więc i społeczność jest jedna i ma się całkiem dobrze.
-
-
W tym tygodniu startuje Star Trek Online, tam też się lata statkiem kosmicznym ;) Poza tym takich gier jest sporo, dużo zależy od tego czy szukasz gry abonamentowej czy F2P. Od niedawna Lineage 2 jest darmowy, a także u tego samego wydawcy City of Heroes jak lubisz "być jak Batman" :) Są oczywiście jeszcze Champions Online u wydawcy Star Treka i DC Unicverse gdzie w tym tygodniu wprowadzili crafting i można dostać pelerynkę z okazji pierwszej rocznicy wystartowania gry. Jak nie znasz to może powinieneś sprawdzić takie tytuły jak Vindictus albo Forsaken World. Runes of Magic już znasz. Jeszcze jest Atlantica Online... mnóstwo jest takich gier. Z płatnych alternatywą dla Wow'a i SWTOR jest Rift teraz na allegro klucz na pierwsze 30 dni to około 15zł. A jeszcze w lutym startuje Aion w wersji F2P.
-
-
Gry F2P mnie niespecjalnie interesują, bo często są to marne popłuczyny po fantasy z bandą dziesięciolatków na serwerach. SWTOR wydaje się być w porządku, co do Rifta to jakoś momentalnie o nim zapomniano, a skoro już teraz klucz na 30 dni chodzi po 15 zł, to nie jest za różowo. A Guild Wars 2 kiedy się pojawi?
-
-
Każdy by chciał wiedzieć kiedy wychodzi GW2 :) Pewnie na jesieni przy odrobinie szczęścia. Co do Rift'a to klucz jest na podstawkę plus 30 dni niestety abonament już potem w zasadzie jak w Wowie. Zresztą Rifta można sprawdzić bo jest trial i dopiero się zdecydować. Moim zdaniem SWTOR jest lekko przereklamowany w tej chwili.
-
-
Vindictus Europe pełną parą ;) Czysta akcja z systememe RPG, a nie jakieś muminkowe, każualowe klikacze jak Runes of Magic czy inne Lineage'e 2 ;>
-
Gorące tematy
na forum -
na forum: Gryuczestników: 7
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 4
-
na forum: Giełdauczestników: 6
-
na forum: Gryuczestników: 6
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 6
Najlepsze gry
-
1.
Drakensang: The River of Time
RPG
Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.
-
2.
Amnesia: The Dark Descent
Przygoda
Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.
-
3.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.
-
5.
Sid Meier's Civilization V
Strategia
Piąty raz turowo podbijemy świat.
-
6.
StarCraft II: Wings of Liberty
Strategia
Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.
-
1.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Kane & Lynch 2: Dog Days
Akcja/Arcade
Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
5.
Super Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...
-
6.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Akcja/Arcade
, Symulator
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
1.
Demon's Souls
Akcja/Arcade
, RPG
Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Akcja/Arcade
Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.
-
4.
Yakuza 3
Akcja/Arcade
, Przygoda
Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.
-
5.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Akcja/Arcade
, Symulator
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
6.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
1.
N.O.V.A.
Akcja/Arcade
Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.
-
2.
Dungeon Hunter
Akcja/Arcade
, RPG
Diablo w wersji Gameloftu.
-
3.
Plants vs. Zombies
Strategia
Tower defense z zombiakami w roli głównej.
-
4.
Hero of Sparta II
Akcja/Arcade
Druga część przygód xeroboja Kratosa.
-
5.
Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.
-
6.
Spore Creatures
Akcja/Arcade
Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.