• Witam ,mama pewien problem odnośnie battlefielda 3.Gdy gram w multi ( bo w singlu i co-opie tego problemu nie ma ) po jakimś czasie gry -no dajmy na to 45 minut co jakiś czas cały ekran przez ułamek sekundy miga na zielono po czym wraca do tego co było.Pewnie wiecie o co mi chodzi bo było to popularne w becie.Tak czy inaczej myslałem na początku że to jakieś defekty i karta graficzna zaczyna błagać o litość. Obecnie mam Radeona 5750 1gb na najnowszych sterach.Idąc tym tropem uznałem że zmniejsze sobie ustawienia grafiki z automatycznych( w tym przypadku ustawiło się an wysokie ) do średnich.Później naciskam ESC akceptuje te pierdoły że jestem pewny i po 1: na 1 rzut oka wydaje mi sie ze grafika nic a nic sie nie pogorszyła a po drugie po chwili znowu nawiedza mnie ten zielony duch :D.Catalyst w sumie pokazuje ze karta ma normalną temp dochodzącą do 50 ale wtedy gdy gre zminimalizuje więc grafika niejest jzu obciążona tak jak była.Czy wy też macie takie migania ?? Jak zmienić ustawienia w grafice zebym widzial rezultat i czym mógłbym sprawidzć temp karty gdy gram a nie gdy oglądam pulpit?