-
Mam problem. Albo ja zgłupiałem, albo mam jakieś specjalnie wygórowane wymagania, albo po prostu coś jest z moim telewizorem/konsolą/kablem HDMI. Jestem przyzwyczajony do grania na PC w gry, które się na PC ukazują równo z edycją konsolową, ale ze względu na ofertę PSS kupiłem sobie nowego Battlefielda na PS3. Dzisiaj postanowiłem sobie pograć, i aż zaniemówiłem. Ta gra wygląda na konsoli tak obrzydliwe, że naprawdę można ją pod tym względem dzisiaj porównać z pierwszym CoDem. Brak antyaliasingu to jest już normalka i tego nikt się nie czepia, ale modele postaci są cholernie nieostre, a one i tak wyglądają wyśmienicie jeśli porównać je z rozmytymi, wolno doczytującymi się teksturami. Ta gra naprawdę wygląda jak z poprzedniej epoki. Ktoś z Was odniósł podobne wrażenie? Nie wiem, może to coś u mnie jest nie tak? Kabel HDMI mam zwyczajny, kupiony za trzy dyszki, ale to akurat nie powinno mieć absolutnie żadnego znaczenia. Monitor mam z kolei taki:
http://samsung.katalog-monitorow.pl/monitor/samsung-225mw/
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co się dzieje? Czy ta gra rzeczywiście jest taka paskudna?
Tutaj będziesz miał możliwość porozmawiać o grach, najnowszych wydarzeniach, a czasem - po prostu strzelić sążnistego off-topica w odpowiednim dziale.
-
Grafika w Battlefield 3 na PS3
11
-
-
Ta gra rzeczywiście jest paskudna na konsole. Mam battlefielda 3 na PC lecz gdy przestawiłem na najsłabsze by zobaczyć jak to wygląda, wyglądało tak jak opisałeś. :( Ale polecam grę nawet jeżeli grafika jest słaba na konsolki. Da radę grać.
-
-
Wiesz zdunio, mi to akurat w BFie zależy tylko na kampanii single, a po prostu nie potrafię się wkręcić w klimat widząc taką paskudną grafikę. Dochodzi do tego, że posiadając oryginał na PS3 ciągnę pirata na PC tylko po to, żeby zobaczyć singla w godziwej oprawie o_O
-
-
fuj fuj fuj nie rób tego singiel jest tak skopany że aż szkoda tracić na niego czas, daje jakieś 7h rozgrywki nudnej ,tragicznie oskryptowanej i dość błahej
-
-
Moim zdaniem kupowanie battlefield'a tylko dla singla to głupstwo , oczywiście nie każdy wie że zwykle singleplayer w battlefieldzie nie można pochwalić ja tą grę nabywam tylko ze względu na ma multiplayer bo on naprawdę jest świetny i dostarcza zabawę na długi czas - ja jakbym miał teraz tylko dla singla kupić bf to bym tego nie zrobił , spiraciłbym chodź to nie ładnie , no ale cóż nie każdy ma duży budżet na gry ;)
-
-
Slot na wersję PS3 kosztuje 48 zł, poza tym nie wiem co jest głupiego w kupowaniu gry dla singla. Jednemu zależy na tym, drugiemu na tym, trzeciemu na obu trybach. Zależy jak kto lubi grać, mnie multi w BF zupełnie nie interesuje i nie mam na niego czasu.
-
-
nie chodzi że kupowanie gry dla singla jest głupie tylko troszkę w przypadku battlefielda bo szału nie ma ;)
-
-
no ok , każdy ma inne guste , ja wyrażam swoją opinię i nie chcąc nikogo tu urażać ;)
-
-
Singiel też jest całkiem spoko w tej części battlefielda, jednak w battlefieldzie wolę multi.
-
-
w bad company 2 singiel to była porażka :) battlefield póki co robi lepszą gre wieleosobową niż kampanie moim zdaniem
-
Gorące tematy
na forum -
na forum: Gryuczestników: 7
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 4
-
na forum: Giełdauczestników: 6
-
na forum: Gryuczestników: 6
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 6
Najlepsze gry
-
1.
Drakensang: The River of Time
RPG
Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.
-
2.
Amnesia: The Dark Descent
Przygoda
Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.
-
3.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.
-
5.
Sid Meier's Civilization V
Strategia
Piąty raz turowo podbijemy świat.
-
6.
StarCraft II: Wings of Liberty
Strategia
Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.
-
1.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Kane & Lynch 2: Dog Days
Akcja/Arcade
Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
5.
Super Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...
-
6.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
1.
Demon's Souls
RPG
, Akcja/Arcade
Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Akcja/Arcade
Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.
-
4.
Yakuza 3
Akcja/Arcade
, Przygoda
Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.
-
5.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
6.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
1.
N.O.V.A.
Akcja/Arcade
Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.
-
2.
Dungeon Hunter
RPG
, Akcja/Arcade
Diablo w wersji Gameloftu.
-
3.
Plants vs. Zombies
Strategia
Tower defense z zombiakami w roli głównej.
-
4.
Hero of Sparta II
Akcja/Arcade
Druga część przygód xeroboja Kratosa.
-
5.
Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.
-
6.
Spore Creatures
Akcja/Arcade
Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.