• Otóż nie tak dawno wziąłem się wreszcie (po tych kilkunastu miesiącach przymierzania się :) do nakręcenia czegoś dla gaminatora. Zagadałem do młodszego bracika, który posiada już jako takie doświadczenie w tej sprawie... no i tak na moim kompie znalazły się dwa programy: Fraps i Windows Movie Maker. Pierwszego dnia całość wypadła dosyć mizernie i cały projekt wylądował w koszu. Drugiego dnia już udało mi się jako tako stworzyć :P Sklejam to wszystko ładnie z intro ze stronki, no i mam gotowy pliczek wmv. Aktywuję przeglądarkę, wchodzę w dział upload i... nic. Przewidywany czas działania: NaN. No i się troszkę speszyłem :P

Czytałem trochę później w poszukiwaniu na nurtujące mnie pytania i odkryłem, że przez taki format jaki mam całość mógł szlag trafić. I teraz mam pytanko do was: Czy któryś z Was przechodził przez to samo co ja i znalazł rozwiązanie albo umie cokolwiek zaradzić w takiej sytuacji? Bardzo przydałaby mi się taka pomoc, mam nadzieję, że ktoś poratuje ;]

Aha... no i o wyjaśnienia proszę w miarę ludzkim języku, jestem całkiem zielony w nagrywaniu, ale mam nadzieję, że szybko się tego nauczę hehe