-
Zauważyłem, że trochę się porobiło w profilu, stąd też ten temat. Chciałbym się dowiedzieć za co dodawane są medale i jakie w ogóle są możliwe do zdobycia.
Czym się różni konto Premium od konta Standard i dlaczego "Premium" jest tańszy, kiedy chyba powinno być odwrotnie? No i czy "zakup" (wszak można po prostu wymienić za punkty) konta jest dożywotni czy tylko na jakiś czas?
Co jeszcze zostało dodane, czego moje sprawne oko nie zauważyło? ;)
Tutaj będziesz miał możliwość porozmawiać o grach, najnowszych wydarzeniach, a czasem - po prostu strzelić sążnistego off-topica w odpowiednim dziale.
-
Zmiany, zmiany, zmiany
20
-
-
Każde przedłużenie konta jest na 30 dni. Owszem, masz rację, są zamienione wartości - jak klikniesz 200 punktów to zaktywuje Ci się konto premium, które daje Ci możliwość oglądania filmów w 720p naprzykład. Opcja SMS jest dla tych którzy nie mają punktów za dodawany kontent. Ty np: możesz sobie spokojnie na 30 miesięcy kliknąć Premium;)
-
-
No toście pojechali po bandzie... Serwis społecznościowy, który budowany jest przez ludzi ma być jeszcze płatny? Oj... nie podoba mi się to. I to bardzo.
-
-
Każde przedłużenie konta jest na 30 dni. Owszem, masz rację, są zamienione wartości - jak klikniesz 200 punktów to zaktywuje Ci się konto premium, które daje Ci możliwość oglądania filmów w 720p naprzykład. Opcja SMS jest dla tych którzy nie mają punktów za dodawany kontent. Ty np: możesz sobie spokojnie na 30 miesięcy kliknąć Premium;)
-
-
akutat filmy HD to nie za duża zaleta. Ale mam za słabe łącze, by się nimi zachwycać. :P
-
-
Fajnie wszystko zerżnięte z GOLa i Gametrade BTW. Zero własnej inicjatywy. Napiszę więcej, ale czekam na jakieś oficjalne info na ten temat, o ile się w ogóle doczekam.
-
-
oj Szpaker, trafiłeś chyba w serduszko sprawy, i nie oczekuj za bardzo na ciekawą, i wyczerpującą odpowiedź. Edit : nie czekaj na odpowiedź..
-
-
Gdyby nie post Chiddera, też nie wiedziałbym nic. Również oczekuję na oficjalne określenie zasad, którymi będzie rządził się Gaminator.
-
-
Spójrzmy prawdzie w oczy - Gami to nie instytucja charytatywna. Każdy inwestor (redakcjo, pozdrów ode mnie UE) oczekuje, że wkład zwróci się z nawiązką. Same pieniądze od developerów nie wystarczą.
-
-
Tylko, że żeby przyciągnąć klienta, trzeba coś zaoferować. Sam już kilka lat temu napisałem tutaj, że gdyby Gaminator za korzystanie z całego serwisu pobierał raz na jakiś czas jakąś skromną opłatę - byłbym za. Pod warunkiem jednak, że dostałbym za te pieniążki coś fajnego, użytecznego dla mnie i po prostu wartego pieniędzy. Gaminator nie daje nic nowego oprócz pierdół typu status VIP i jakieś quizy z których i tak mało kto korzysta, a wręcz zabiera coś, co było wcześniej za free. No sorry, żeby wyciągać łapki po pieniążki to trzeba mieć jakąś kartę przetargową. Naprawdę oczekujesz, że ludzie z darmowego i sprawdzonego Gametrade przerzucą się na Gami w celu wymiany gier, gdzie nikt się tym nie zajmuje, nie eksponuje, a do tego chce za to hajs?
-
-
Zgadzam się z Tobą w zupełności w sprawie zawartości konta VIP. Zakupiłem je za pkt tylko w celu oglądania materiałów HD, ale to nie zmienia faktu, że oczekuję czegoś więcej - chciałbym np. obejrzeć materiały takie jak vrecki czy felietony wcześniej, otrzymać klucz do jakiejś bety raz na miesiąc/dwa czy content w grze mmo (takie rzeczy Gami mogłoby negocjować) - wtedy byłbym w stanie płacić te parę zloty miesięcznie, i jestem pewien że inni użytkownicy również.
-
-
Spójrzmy prawdzie w oczy - Gami to nie instytucja charytatywna. Każdy inwestor (redakcjo, pozdrów ode mnie UE) oczekuje, że wkład zwróci się z nawiązką. Same pieniądze od developerów nie wystarczą.
-
-
Ale prościej byłoby to zrobić, dodając trochę więcej reklam. (zarówno od różnych firm na gaminatorze, jak i reklam samego gaminatora, by stał się popularniejszym serwisem)
-
-
Gonzo - głupi pomysł. Przeładowanie reklamami nikomu się nie podoba, a pieniądze wcale nie są tak wielkie jak Ci się wydaje. Podążając twoim tokiem myślenia Gami wyszłoby na zero. Wykorzystali sprawdzony model biznesowy i tyle.
-
-
Myślę, że lepszym rozwiązaniem byłby jakiś sposób przykuwania więcej osób do gaminatora, niż opłaty, które dużo nie dają (szczególnie wkurzający "Dopalacz" grrrrr).
A tak btw. Za co i jakie są medale? Mam jeden medal (jupi) i chciałbym spróbować zdobyć ich więcej.
-
-
Usunęli jedną z podstawowych funkcjonalności i każą sobie płacić za możliwość korzystania z niej? Czekam na lokalny odpowiednik zbroi dla konia.
-
Gorące tematy
na forum -
na forum: Gryuczestników: 7
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 4
-
na forum: Giełdauczestników: 6
-
na forum: Gryuczestników: 6
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 6
Najlepsze gry
-
1.
Drakensang: The River of Time
RPG
Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.
-
2.
Amnesia: The Dark Descent
Przygoda
Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.
-
3.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.
-
5.
Sid Meier's Civilization V
Strategia
Piąty raz turowo podbijemy świat.
-
6.
StarCraft II: Wings of Liberty
Strategia
Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.
-
1.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Kane & Lynch 2: Dog Days
Akcja/Arcade
Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
5.
Super Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...
-
6.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
1.
Demon's Souls
RPG
, Akcja/Arcade
Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Akcja/Arcade
Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.
-
4.
Yakuza 3
Akcja/Arcade
, Przygoda
Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.
-
5.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
6.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
1.
N.O.V.A.
Akcja/Arcade
Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.
-
2.
Dungeon Hunter
RPG
, Akcja/Arcade
Diablo w wersji Gameloftu.
-
3.
Plants vs. Zombies
Strategia
Tower defense z zombiakami w roli głównej.
-
4.
Hero of Sparta II
Akcja/Arcade
Druga część przygód xeroboja Kratosa.
-
5.
Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.
-
6.
Spore Creatures
Akcja/Arcade
Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.