-
http://www.gaminator.pl/blog/notka/313,Wanted-Sheriff-s-Posse.html - coraz więcej nas, tak więc ktoś musi mi pomóc z zatwierdzaniem tego, co przysyłacie. Docelowo - tak z sześciu luda. Po detale odsyłam powyżej, do bloga.
Tutaj będziesz miał możliwość porozmawiać o grach, najnowszych wydarzeniach, a czasem - po prostu strzelić sążnistego off-topica w odpowiednim dziale.
-
Pomożecie? Pomożemy!
56
-
-
Najpierw to trzeba się nauczyć dodawać to wszystko bez żadnych problemów. Jakby propozycja powtórzyła się za jakieś 300 punktów, to bym był chętny. Czas wolny jest, bo sesja dopiero za czas jakiś :)
-
-
Co do umiejętności dodawania - zdecydowanie wiele osób nauczyło się już poprawnie dodawać recki (co ważniejsze - pisać również), przez co mam ostatnio naprawdę sporo materiałów do przerobienia. ;] Ale powiem Wam szczerze... oby tak dalej! ;]
Keep up the good work. ;]
-
-
Ciekawe jak bardzo jestesmy poularni (my - jakos spolecznosc na gaminatorze) ;)
Czy ktos z redakcji moglby powiedziec ilu jest uzytkownikow na gaminatorze? ;D
-
-
Biorąc pod uwagę, ze aby trafić do pierwszej steki starczy mieć 8 punktów, to regualrnie piszących nie ejst raczej wiecej niż 50 :)
-
-
Z tego co mi kiedyś mówił Sir Mik, to około 30 tysięcy ludzi dziennie wchodzi na Gaminatora ;)
-
-
Nie no naprawde potrzeba wiecej sprawdzajacych ja ciagle cos dodaje juz zaczalem kazdego po trochu a tu nic nie idzie.. ;/
a DargaM mi uciekl juz o 500 pkt. ;/
Musze go troche dogonic teraz jesli chce byc pierwszy :]
-
-
Nie jestem pewien, ale póki co Woland przyjął chyba tylko R.U.Ra, który od razu wziął się do roboty i zatwierdził kilka moich kontrybucji (jeszcze raz sory za te tagi ;P). Mimo to jednak jest co ciągle mało, bo cała reszta leży i nikt z tym nic nie robi... No cóż, ja osobiście też wysłałem swoją kandydaturę, może coś z tego będzie :)
-
-
heh
no wiem ale mi sie nie chce
Apropo mam screeny na kompie do dodania
te co mi ostatnio sprawdziles, RUR to nie bylo wszystko... ale mi sie okropnie cos ostatnio nie chce.. swieta ida moze dlatego ;p
A wogole musze troszke nadrobic w szkole przez te swieta wlasnie, nie mam tak zle ale nie zostawie sobie nauki na ostatnia chwile ;/
A czemu mowisz o screenach? reszta nie jest uwzgledniana do sprawdzania ;| heheh ;p
-
-
PS masz racje SZP4K3R z tego co widzialem RUR blyskawicznie sprawdzil moje screeny ;D i to sporo ;]
ja tez dalem swoja kandudature ;p ale ja jestem taki wyjatek bo nie wiem kiedy bym mogl dodawac i sprawdzac.. chodzi o to ze w roznych godzinach, np. jednego dnia moge pod wieczor, jednego od rana, czasem w weekendy...
sorry za dubla ;-)
-
-
Piszę o screenach dlatego, że aktualnie jestem odpowiedzialny za ich sprawdzanie :P
A jako, że ostatnio dodawane do bazy są tylko screeny i video, polecam Ci to co jest najszybciej sprawdzane (reszta stoi w kolejce i czeka na weryfikatorów)
-
-
Ja osobiście wolę coś wydziergać, niż podrzucać screeny... No nic, poczekam, aczkolwiek potrafi to ostro wkurzyć...
-
-
No... od dwóch tygodni czekam aż mi zatwierdzą istnienie spyro 2, w tym czasie nawet ,reckę zdążyłem napisać :P
-
-
Ja dodałem video z nowym trailerem do GTA IV, w opisie napisałem, że jeszcze świeżutki. Teraz to on jest świeżutki jak trzydniowe bułeczki. Gaminator będzie chyba ostatnim polskim portalem o grach, gdzie pojawi się ten trailer.
-
-
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee =]
Lud ma prawo do głosu ;)Poza tym, akceptowanie elementów to część waszej pracy, a jeżeli ktoś jej nie wykonuje, mamy prawo narzekać.
Woland napisał, że poszukuje osób chętnych mu pomóc. Zgłosiła się niejedna, lecz nie widać efektów.
Wg. ciebie mamy siedzieć cicho i dawać wam do zrozumienia, że po co się spieszyć z poprawą jakości i komfortu, skoro nikt nie narzeka. To tak jakbyś miał zepsute światła stopu, i choć o tym wiesz, uporczywie nic z tym nie robisz do momentu, aż nie dostaniesz mandatu. Tylko, że wtedy już jest za późno.
-
-
O_o
Eee...Tak... Tylko nikt mi tutaj za nic nie płaci.
Ja nie należę do redakcji; Jestem takim samym userem jak Ty. Skąd w ogóle ten pomysł?
Po prostu jęczycie i jęczycie, a to przecież nic nie pomoże. Trochę cierpliwości. Nie zawsze tak było i z pewnością tak nie zostanie. To logiczne. Przestój trzeba przeczekać i koniec. W końcu będą nowi moderatorzy i wszystko ruszy z miejsca.
-
-
Sory DarquaM, coś musiałem pokręcić =].
W pewnym sensie się z tobą zgodzę. Jęczenie nie przyniesie efektu. Ale zawsze można pomarzyć ;).
A co do propozycji Wolanda musisz mi przyznać rację, nie ma bata.
-
-
Po pierwsze D-A-R-Q-A-M.
Po drugie - Żadne "sory", bo nie masz za co.
I ja zawsze mam bata. :-P
Oczywistym jest, że nie przyjmie na moderatora pierwszej lepszej osoby, która będzie chciała.
Dał ogłoszenie i czeka.
Po dwóch tygodniach (w moim mniemaniu minimum) zacznie sprawdzać kto się na owo stanowisko zgłosił. Trzeba będzie sprawdzić kto jest odpowiedni bardziej niż inni, a to także potrwa. W końcu ustalą pomiędzy sobą szczegóły i jeżeli wszystko pójdzie dobrze dostaniemy nowego modera do dręczenia.
-
-
Roger that' sir!
Już zacieram łapki na dręczenie. Będzie tak śpiewał: http://youtube.com/watch?v=jN-KBr8zUEs
-
-
No i się skończyło :) Przechodzę z powrotem na stronę szarych użytkowników ;) Mam nadzieję, że trafi się Wam mniej wymagający weryfikator :P DarqaM, You know what i mean :P
-
-
@R.U.R.
A dyć myślołech, ze na Gamim syćkie som po ty somy stronie. Cóżech sie łodj***ło? Czy insze tagów niechyntnie wypyłniali? Kaj to beło? Hej!
-
-
Napsułem Wam trochę krwi :P Ale pomyślcie o tym, jak o nauce na przyszłość :) Tak naprawdę nie pamięta się tych miłych nauczycieli, a właśnie tych bardziej wymagających :)
-
-
Jaa dziekuje ;/
Narazie dam sobie spokoj z dodawaniem czegokolwiek bo po co.. skoro i tak nic nie zostaje sprawdzone.. no chyba ze pojedyncze pliki :/
-
-
A czy ja cokolwiek usprawiedliwiam? Uświadamiam mu, że nie tylko on "cierpi" i nie ma o co o tym, jak słusznie zauważył DarqaM, jęczeć...
-
-
Hehe to bylo troche nie fair
Poniewaz jak zauwazylem DargaM nie ma o co jeczec i tak tez uwaza bo jego materialy sa sprawdzane a RUR (nie wiedziec czemu) go popiera ;/
DargaM jest zadowolony bo idzie w gore i niedlugo go nie dogonie w rankingu bo zaraz bedzie mial 2x tyle pkt co ja
A to jest moj "rywal".. zeby nikt mnie zle nie zrozumial, nie jestem jakims nabijaczem pkt. tylko chcialem porywalizowac noi troche jakby.. byc "wspoltworca" gaminatora..
Jezeli materialy DargaM'a sa sprawdzane i on "nie jeczy" a inni "jecza" jak to mowicie to jest tu cos nie tak, bo od niedawna nic nie zostalo przyjete ode mnie ;/ nawet nie zostalo sprawdzone.. i tu jest pytanie.. po co maja lezec dodane materialy skoro ktos z redakcji sprawdzi innemu uzytkownikowi wczesniej i moj dodany wpis bedzie do niczego, na nic sie nie przyda, wiec nie mow mi RUR ze nie ma o co "jeczec" ok??
-
-
A skąd masz informacje, ze DarqaMowi ktokolwiek cokolwiek sprawdził od wczoraj, prócz screenów? A jeśli chodzi Tobie o screeny, które DarqaM dodał za mojej kadencji, to były one sprawdzane zawsze w kolejności takiej jakiej nadchodziły, a przychodziły nie tylko jego ale również, jak dobrze pamiętam, Twoje, SZP4K3R-a, Ashima i kilku innych aktywnych w tym zakresie osób...
Ostatnim screenem, jaki zatwierdziłem, był screen SZP4K3R-a... Dlatego śmiem zgodzić się z DarqaMem i napisać ponownie "nie jęcz" i z cierpliwością czekaj na nowych weryfikatorów.
-
-
Moje materiały czekają tyle co wasze.
Dlaczego miałbym być specjalnie traktowany? Ostatnio czekałem ponad dwa tygodnie na zatwierdzenie pięciu filmików.
Wiec nie gadaj głupot Kostek i zachowaj swoje teorie spiskowe dla siebie.
A nie ma co jęczeć, bo to niczego nie przyśpieszy.
A przynajmniej nie tak...
Wiecie co to takiego - cierpliwość? Czy jest to dla Was zupełnie obce pojęcie?
A gdybyś trochę uważniej obejrzał swoje wpisy, zobaczyłbyś, że jest tam DOKŁADNA DATA DODANIA. Jeżeli ktoś był wcześniej, to nie dlatego, że późno Ci sprawdzili; ale dlatego, że Ty się spóźniłeś z dodaniem materiału.
I NAUCZ SIĘ W KOŃCU CZYTAĆ/PISAĆ MOJA KSYWKĘ.
-
-
Wiem co to jest cierpliwość, ale jest ona podobna do wielu innych rzeczy... Szybko się kończy. Sugerujesz, że po półtorej miesiąca czekania na zatwierdzenie recenzji mam być cierpliwy? Po trzech tygodniach czekania na dodanie opisów też?
-
-
Wiem co to jest cierpliwość, ale jest ona podobna do wielu innych rzeczy... Szybko się kończy. Sugerujesz, że po półtorej miesiąca czekania na zatwierdzenie recenzji mam być cierpliwy? Po trzech tygodniach czekania na dodanie opisów też?
-
-
Cóż mam Ci napisać... Nic nie poradzimy, że nie ma jeszcze weryfikatorów, a psucie sobie tym nerwów jest kompletnie niepotrzebne. Po prostu poczekajmy.
-
-
Po prostu czekajmy? Kolego, zobacz na tytuł tego tematu! Byłeś w redakcji dni kilka, i screeny zatwierdzałeś w moment. Teraz nie ma Ciebie, redakcja nie działa. Cała ekipa się posypała i taka jest prawda, wiem to z pewnego źródła. Po co więc ten temat, jak i tak nic się nie dzieje?!
-
-
1. Nigdy nie należałem do redakcji - byłem, jakby to nazwać, weryfikatorem niezależnym (?), czyli normalnym użytkownikiem o nienormalnych przywilejach :P
2. Redakcja działa i ma się dobrze, jak widać po wciąż napływających newsach i szalejących po blogach redaktorach ;)
3. Wszystkich zgłaszających się na stanowisko weryfikator należy "skontrolować", a to samo i "bezczasowo" się nie wykona. Poza tym potrzebne są instrukcje dla weryfikatorów, a przy takim natłoku zajęć, jakimi są obarczeni obecnie nasi kochani redaktorzy, trudno jest im wyłuskać chwilkę by je stworzyć.
4. Również czekam na zatwierdzenie swoich kontrybucji i jak widzisz nie narzekam (zbytnio :P)
-
-
1. Nigdy nie należałem do redakcji - byłem, jakby to nazwać, weryfikatorem niezależnym (?), czyli normalnym użytkownikiem o nienormalnych przywilejach :P
>>>>>>>> Co za różnica? Kim byś nie był, wykonywałeś dobrze swoją pracę i nikt się nie skarżył.
2. Redakcja działa i ma się dobrze, jak widać po wciąż napływających newsach i szalejących po blogach redaktorach ;)
>>>>>>>> To serwis ma się nienajgorzej, a nie redakcja. A ta się zwyczajnie posypała i nie ma komu zatwierdzać kontrybucji, zauważyłeś, że kilka ważnych osób z redakcji nagle znikło?
3. Wszystkich zgłaszających się na stanowisko weryfikator należy "skontrolować", a to samo i "bezczasowo" się nie wykona. Poza tym potrzebne są instrukcje dla weryfikatorów, a przy takim natłoku zajęć, jakimi są obarczeni obecnie nasi kochani redaktorzy, trudno jest im wyłuskać chwilkę by je stworzyć.
>>>>>>>> Była na to już kupa czasu... Nie twierdzę, że chodzi mi o mnie. Fakt, też bym chciał pomóc, ale w tym momencie chodzi mi o KOGOKOLWIEK, kto się tym zajmie i popchnie ten wózek. A takowych brak.
4. Również czekam na zatwierdzenie swoich kontrybucji i jak widzisz nie narzekam (zbytnio :P)
>>>>>>>> Widać cierpliwość przychodzi z wiekiem, musisz być już stary :)
-
-
>>>>>>>> Co za różnica? Kim byś nie był, wykonywałeś dobrze swoją pracę i nikt się nie skarżył.
Ha! A sądziłem, że byłem upierdliwy :P
>>>>>>>> To serwis ma się nienajgorzej, a nie redakcja. A ta się zwyczajnie posypała i nie ma komu zatwierdzać kontrybucji, zauważyłeś, że kilka ważnych osób z redakcji nagle znikło?
Wiesz, ludzie też potrzebują czasem odpoczynku
>>>>>>>> Była na to już kupa czasu... Nie twierdzę, że chodzi mi o mnie. Fakt, też bym chciał pomóc, ale w tym momencie chodzi mi o KOGOKOLWIEK, kto się tym zajmie i popchnie ten wózek. A takowych brak.
Spokojnie, będą i zaczną zatwierdzać.
>>>>>>>> Widać cierpliwość przychodzi z wiekiem, musisz być już stary :)
Wystarczy spojrzeć na mój opis w profilu i policzyć nieco, ale fakt młody już nie jestem :P
SZP4K3R, nie obraź się proszę, ale jestem przyzwyczajony jako-tako do netykiety i dziwne jest wciąż dla mnie Twoje wyróżnianie odpowiedzi po cytatach... Zwykle wcina się i osobno oznacza właśnie cytat, a nie odpowiedzi.
Pozdrawiam
-
-
SZP4K3R - to że zmienił się koleś piszący "dzień dobry", nie znaczy że się redakcja posypała.
Dla przykładu - R.U.R. był przez jakiś czas weryfikatorem, ale stwierdził że to nie dla niego. Czy to znaczy że ZNOWU redakcja się sypie?
No proszę Cię...
Ludzie często zmieniają upodobania, pracę itd. Czy firmy się z tego powodu zawalają że im jeden czy drugi pracownik odejdzie? Robisz z igły widły :P
Poza tym Los Wolandos przyjął dziś pod swoje skrzydełka parę osób które szkoli na weryfikatorów, więc są duże szanse że niedługo wszystkie zacznie płynnie (w miarę możliwości oczywiście ;) ) działać.
-
-
@ R.U.R.
Wiesz, ja osobiście wolę upierdliwego, ale solidnego weryfikatora niż żadnego albo sezonowego :) Co do mojego sposobu zaznaczania cytatów - masz rację :) Sorki, ale przyzwyczaiłem się, że na forum jest już odpowiedni moduł do wyszczególniania ich... Mimo wszystko jednak, niejednokrotnie widziałem, jak ktoś tak je zaznaczał. Choćby Smuggler z CDA.
@ Gotrek
Jeśli Woland wziął dzisiaj nowych, to bardzo się z tego cieszę :) Nie sądzę jednak, że przesadzam, półtora miesiąca czekania na zatwierdzenie jednego tekstu to spora przesada. A co do stanu redakcji - jak mówiłem - mam dobre źródło informacji :)
-
-
SZP4K3R - sorry za słownictwo, ale pierdzielisz ;P
Kto spośród weryfikujących odszedł?
Woland? Ciągle jest i ma się dobrze (no, poza tym że biedny z gorączką mi przez parę dni przychodził do pracy - a tym samym jego wydajność spadła).
Ahmeni? Ahmeni był werem krótko i zrezygnował z powodów podobnych co R.U.R. Zresztą już dawno temu.
Proszę o konkrety.
-
-
Chodzi mi o ogół redakcji, a nie o samych weryfikatorów :) Zniknął na przykład także sir Mik, co z nim z kolei? Szkoda, bo pisał świetne recenzje... A co do weryfikatorów - no ok, odszedł Ahmeni, R.U.R... i kto został? Woland? Teraz doszedł Kirq (nareszcie), ale z tego co widzę, to dostał tylko screeny. Więc skoro redakcja ma się dobrze, to co z zatwierdzaniem reszty? I gdzie są recenzje najnowszych hitów? Ostatnio mogłem jeszcze poczytać teksty sir Mika o Wiedźminie, Hellgate... Wyszedł na przykład taki Crisis, i co? Nikt się nie zainteresował? A może po prostu nie ma komu napisać recenzji?
-
Gorące tematy
na forum -
na forum: Gryuczestników: 7
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 4
-
na forum: Giełdauczestników: 6
-
na forum: Gryuczestników: 6
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 6
Najlepsze gry
-
1.
Drakensang: The River of Time
RPG
Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.
-
2.
Amnesia: The Dark Descent
Przygoda
Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.
-
3.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.
-
5.
Sid Meier's Civilization V
Strategia
Piąty raz turowo podbijemy świat.
-
6.
StarCraft II: Wings of Liberty
Strategia
Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.
-
1.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Kane & Lynch 2: Dog Days
Akcja/Arcade
Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
5.
Super Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...
-
6.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
1.
Demon's Souls
RPG
, Akcja/Arcade
Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Akcja/Arcade
Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.
-
4.
Yakuza 3
Akcja/Arcade
, Przygoda
Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.
-
5.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Symulator
, Akcja/Arcade
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
6.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
1.
N.O.V.A.
Akcja/Arcade
Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.
-
2.
Dungeon Hunter
RPG
, Akcja/Arcade
Diablo w wersji Gameloftu.
-
3.
Plants vs. Zombies
Strategia
Tower defense z zombiakami w roli głównej.
-
4.
Hero of Sparta II
Akcja/Arcade
Druga część przygód xeroboja Kratosa.
-
5.
Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.
-
6.
Spore Creatures
Akcja/Arcade
Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.