• Szukałem rozwiązania już wszędzie, dlatego pomyślałem że nie mam nic do stracenia i mogę spróbować również tutaj zapytać:

Mam następujący problem - mianowicie nie mogę wysyłać żadnego filmu (nagrywany z gry, klip ściągnięty z neta czy przerobionego w programie) który miał styczność z moim komputerem (czyli nie mogę z jakiegokolwiek komputera [sprawdzałem 2 stacjonarne i 1 laptop] wysyłać żadnych filmów, które nagrywałem lub edytowałem na tym komputerze)

próby wysyłania 3 metodami na YouTube kończą się zawsze tak samo:

Przy zwykłym wysyłaniu, najpierw przez dobre 2 minuty pisze ''rozpoczynanie pobierania" po czym pojawia się nalepa że będzie wysyłał przez 400 minut i cały czas owe odliczanie, ironicznie, rośnie

Przy 'zaawansowanym'' wysyłaniu od razu pojawia się błąd że Java nie jest włączona albo zainstalowana i radośnie mówi żebym ją zainstalował (nie bacząc na fakt reinstalacji jawy i flash playera niezliczoną ilość razy wraz z różnymi ich wersjami i dodatkowy format dysku)

Przy wysyłaniu programem (Youtube Uplader) chwilę się ładuje i radośnie rzuca mi na cerę błąd ''plik uszkodzony".

Za konstruktywne pomysły będę wdzięczny i z góry dziękuję ;)

PS: tak, z góry też uprzedzam że wszystkie podstawowe czynności zrobiłem, takie jak wszelkie reinstalacje, sprawdzanie na 4 przeglądarkach, nagrywanie i zapisywanie w różnorakich formatach

PSS: TAK, google TEŻ przeczesałem do 40 strony pod wszelkimi zapytaniami z tej kategorii.

help, anyone? :P