• Problem dotyczy co prawda najnowszej części AC, ale tak naprawdę to tylko jedna z gier na PS3, które zachowują się u mnie podobnie. Posiadam łącze kablowe, z PS3 łączę się za pomocą routera. Na PC gra na multi przebiega bez problemu, gdy miałem Xboxa, to problemów nie było również. Na PS3 mam natomiast taki problem, że połączenie z innymi graczami w jakiejkolwiek grze graniczy z cudem - najczęściej nie następuje w ogóle (jak w najnowszym AC, mimo kilkuminutowego poszukiwania sesji), albo następuje i po krótkim czasie gry zostaje zrywane (Fat Princess, na chwilę obecną nie działa już wcale). Zwykle miałem to gdzieś, ale w najnowszego AC to sobie akurast chcę na multi pograć, więc proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Zapewne ma to coś wspólnego z moim łączem i portami, ale za bardzo w sumie nie wiem co. Oprócz gry na multi na PS3 (Playstation Store i ściaganie plików działa super), nie mam z tym internetem żadnych problemów. Może coś trzeba przestawić w ustawieniach konsoli? Co uważacie? :)