• A więc, jak już wiemy, dzisiaj pojawiły się screeny i trailer dmc (dobrze że nazwę zmienili z pełnego Devil MAy Cry chociaż). Dlatego zakładam ten temat, aby każdy mógł mieć swój kącik, by wyładować swoją frustrację (a nie wątpię abym był sam w przekonaniu, że zostaliśmy potężnie wydymani :P ).

A więc, zacznijmy od podstawowego zagadnienia: WHA' THA' FUCK?! Ja rozumiem że Capcom chce ryzykować, tak jak to zrobili z czwróką, ale TO już jest TOTALNA przesada i strzał już nie w stopę, a we własne krocze.

Z tego powodu coś mnie ruszyło na mini-męczeństwo, dlatego przy swoim nicku Steam zawitał u mnie dopisek {{{DANTE is DEAD}}}. Tak, wiem że to nic nie da, ale chodzi tutaj o moje własne przekonania, że chociaż tych paru ludzi którzy zwrócą na to uwagę podczas gry w Team Fortress 2 czy L4D2, podzielą mój ból ze straty tak wspaniałej, acz nieco szalonej, marki jak Devil May Cry. (zapraszam do powielania tego pomysłu, nieco ulży xD )

A wy? Co o tym sądzicie? Macie jakieś barwne metafory i epitety na tą sytuację? ;)