-
Dzisiaj ok. godziny 9 miała miejsce katastrofa w której zginął m.in. prezydent Kaczyński z żoną, wiele ważnych osób z kancelarii prezydenta, oraz innych ważnych w Polsce instytucji. Już widzę twarz premiera Tuska ze łzami w oczach mówiącego że tęskni za swoim największym politycznym przeciwnikiem. I pewnie ludzie tę gadkę kupi, przez co premier poprawi sobie nieco wizerunek.
Tutaj będziesz miał możliwość porozmawiać o grach, najnowszych wydarzeniach, a czasem - po prostu strzelić sążnistego off-topica w odpowiednim dziale.
-
Katastrofa
34
-
-
-
Wiecie, jaki cytat z Necronomiconu mam na takie okazje, a co do Tuska... Taki nasz naród, że potrzebuje wrogów, kiedyś była Rosja, Niemcy, teraz opozycja, sąsiad.
-
-
-
@Danio - Według mnie premier Tusk raczej nie będzie gadać tego do końca tylko dla gry politycznej. Zapewne marzył o usunięciu Lecha z gry, ale na bank nie w taki sposób. Zresztą taka sytuacja może obrócić się przeciwko PO i zapewnić zwolenników PiSowi, więc tutaj wybacz, ale nie będzie raczej wygranych. Kurde, strasznie lipna sytuacja. Masakra. :/
-
-
Zakładając globalny spisek antypolski, zapewne był to zbłąkany rosyjski pocisk ziemia-powietrze :P
Wiecie jakie to uczucie, budzisz się na kacu tysiąclecia, a tu matka Wam mówi, że nie żyje prezydent razem z całą resztą hałastry.
-
-
e tam, general wojciech sciagnal okulary i walnal niczym cyklop z xmenow :P
-
-
Ja to się dowiedziałem w pierwszej kolejności z maila od admina lokalnego forum, myślałem że to taki trochę spóźniony Prima Aprilis czy niesmaczny żart :)
-
-
Z drugiej strony to nie ma się co dziwić, że ta katastrofa nastąpiła, skoro tymi Tupolewami to jeszcze ludy Cro Magnon latały. A poza tym nie ma co płakać - średnie IQ społeczeństwa w dniu dzisiejszym wzrosło o jakieś 30 do 50 punktów. Można też zastosować manewr rodem z radzieckiej astronautyki - jednego prezydenta wysłali, a kopię zapasową pokazać, że wrócił ;)
Sorry za niesmaczne teksty, ale jestem człowiekiem cierpiącym z okazji dnia poprzedniego :P
-
-
No że te Tupolewy to latające trumny to wiadomo nie od dzisiaj, teraz jak zwykle w naszym kraju przy takich sytuacjach zacznie się szukanie winnych i samoloty zaczną powoli wymieniać na bezpieczniejsze i mniej awaryjne :)
-
-
super i co w związku z tym? teraz każdy będzie pisał, jak on nie kochał prezydenta i jego 'elity', albo kochał, że żal mu i ubolewa nad tym faktem. geez, jak moja babcia umarła, to nie trąbili o tym na lewo i prawo. dajcie se luzu i pograjcie lepiej.
-
-
A ja powiem tak: a jakbyś się czuł, gdyby ktoś w dniu jej śmierci robił sobie z tego powodu jaja i pisał, że to dobrze, że już stara była, że "stara prukwa", że teraz średnia wieku spadnie, że ktoś za jej emeryturę będzie mógł piwo kupić, itp., itd.? Fajnie by było?
Z góry przepraszam jeśli Cię obraziłem, ale chcę coś uświadomić pewnym osobom, które traktują ten wypadek jak swego rodzaju igrzyska.
-
-
jeśli nie mówi tego bezpośrednio do mnie, to chuj z tym. poza tym, ten człowiek już nieżyje, nie ma go, wypierdzielił pod ziemię. po kij wywlekać wszystkie brudy i superlatywy na światło dzienne? tym bardziej, że żaden kiep nie odważy sie teraz powiedzieć złego słowa o kaczce.. bo co? bo kutfa fiknął. jejku, straszne.
-
-
Jak to co w związku z tym!? Prezydent umarł, bez względu na to jakim był człowiekiem i czy jesteś graczem czy nie, powinno Cię interesować kto rządzi w państwie i co się w nim dzieje.
-
-
To takie typowo polskie. Na zagranicznych forach osoby, które za Kaczyńskim nie przepadały potrafią uszanować go w dniu śmierci i wyrazić współczucie rodzinom i przyjaciołom, natomiast tutaj ludzie sobie żartują.
-
-
Ja widzę że Chidder dalej jeszcze nie załapał co to znaczy "osoba publiczna", i porównywanie przytoczonej sytuacji do sytuacji śmierci najwyższej osoby w państwie jest nie na miejscu. Bo to jest zupełnie inna bajka tak naprawdę :) Rodziny tych osób muszą być przygotowane na to, że komentarze będą różne, zarówno te pozytywne jak i negatywne. Wie to podejrzewam zarówno matka Lecha Kaczyńskiego jak i Dody Elektrody, to jest coś "wliczonego w koszty" życia publicznego. Chidder tego widocznie nie wie, ale to nie pierwsza rzecz o której on nie ma pojęcia.
Typowo polska to jest martyrologia i robienie z siebie największej ofiary na całym świecie, wczoraj wyszło. Zamiast się czym prędzej podnieść, rozmaici ludzie będą teraz przez kilka dni brylować w mediach i wspominać "jaki to wspaniały był prezydent, kiedys minął mnie na ulicy", a pogrążony w histerii naród będzie latał ze zniczami, czy to po ulicach, czy to częściej w internecie.
A byłeś Ty Chidder na jakieś mszy wczoraj, wsparcie pokazać skoroś taki poszkodowany również? E? Czy się nie chciało?
-
-
"ale to nie pierwsza rzecz o której on nie ma pojęcia"
Hahaha... I to pisze osoba, która swego czasu nie rozumiała różnicy między faktem a opinią :D
-
-
O to ciekawych rzeczy się dowiaduję, zapewne coś mnie ominęło ;P
I jak zwykle w wypadku Chiddera, komentarz wyborny i rzeczowy ;P
-
-
Otrzymać taką odpowiedź od osoby, która w każdej rozmowie zmienia swoje poglądy - bezcenne.
-
-
Fakt Chidder, jeśli nie posiada się umiejętności czytania ze zrozumieniem to możesz odnieść takie wrażenie :)
-
-
Fakt Chidder, jeśli nie posiada się umiejętności czytania ze zrozumieniem to możesz odnieść takie wrażenie :)
-
-
Nom. Dlatego jak najszybciej powinieneś ją posiąść. Może ci się przydać w życiu.
-
-
I po raz kolejny udowodniłeś że sam jej nie posiadasz, cholera jakie to życie jest przewrotne, no nie? ;) Kłamczuszku :)
-
-
Przeze mnie? Przecież to Ty jesteś specjalistą w tej dziedzinie. I żadna pyskówka, bo kłamcą jesteś w istocie przecież, co zostało udowodnione. A co, może zaprzeczysz?
-
-
@ danio237
szczerze? gówno mnie to interesuje. kompletnie gdzieś mam to, kto rządzi, rządził albo będzie rządził. nigdy patriotą nie byłem, krajem sie nie interesowałem. to że urodziłem sie akurat tu, a nie w szkocji, stanach czy portugalii, nie zależało ode mnie, więc nie będe sie przywiązywał do kraju tylko dlatego, że tu mieszkam, no halo. więc z takimi tekstami to do dziadka czy kolegi.
-
-
Myślę, że danio miał na myśli to, że jako obywatel RP powinieneś się troszeczkę interesować tym, kto sprawuje władzę w Polsce. W końcu pracujesz tutaj, korzystasz z państwowych pieniędzy (albo będziesz korzystać), płacisz podatki. Jego tekst to była oznaka zdziwienia a nie braku szacunku. Przynajmniej ja to tak odbieram. Nie ma powodu się unosić niepotrzebnie ;)
-
-
nie jestem nerwowy.
@Chidder:
No i? to cały czas nie narzuca mi obowiązku posiadania wiedzy o naszym kraju i "martwienia" o to, co sie w nim dzieje. kij z nim.
-
-
bo wiesz co? powinienes go kurwa miec. potrzebujesz wykladu kto to byl poniatowski czy pilsudski? urodziles sie u murzynow?
-
-
wymiot nie tak nerwowo nie musiał się zaraz u murzynów urodzić... poprostu go w młodości nikt nie nauczył szacunku dla kraju w którym dane mu było się urodzić ;)
-
-
wymiot nie tak nerwowo nie musiał się zaraz u murzynów urodzić... poprostu go w młodości nikt nie nauczył szacunku dla kraju w którym dane mu było się urodzić ;)
-
-
Wybaczcie, ale w całym tym medialnym shitstormie brakuje chyba tylko tego, żeby ktoś w kościele mariackim krzyknął 'Santo subito!'. Wszystkim mediom się we łbach poprzewracało, po raz kolejny Polska staje się 'Chrystusem Narodów', po raz kolejny mamy okazję, żeby przez następne X lat mieć cierpienie, do którego będzie można powracać. Hoorah for teh emos.
-
Gorące tematy
na forum -
na forum: Gryuczestników: 7
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 4
-
na forum: Giełdauczestników: 6
-
na forum: Gryuczestników: 6
-
na forum: Forum Ogólneuczestników: 6
Najlepsze gry
-
1.
Drakensang: The River of Time
RPG
Dodatek do staroszkolnego cRPG w niemieckim stylu.
-
2.
Amnesia: The Dark Descent
Przygoda
Ambitny projekt, wielkie nadzieje, zapewne kiepska sprzedaż.
-
3.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
Sequel świetnego sandboksa w gangsterskich klimatach.
-
5.
Sid Meier's Civilization V
Strategia
Piąty raz turowo podbijemy świat.
-
6.
StarCraft II: Wings of Liberty
Strategia
Powtórka z rozrywki w stylu Blizzard.
-
1.
Dead Rising 2
Akcja/Arcade
Masowa rozwałka zombiaków po raz drugi.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Kane & Lynch 2: Dog Days
Akcja/Arcade
Psychol i ponurak powracają nadzy i skąpani we krwi.
-
4.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
5.
Super Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Rozszerzenie podstawowej wersji Street Fighter IV to nowi zawodnicy, areny ...
-
6.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Akcja/Arcade
, Symulator
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
1.
Demon's Souls
Akcja/Arcade
, RPG
Genialny klasyczny hack&slash po japońsku.
-
2.
Guitar Hero: Warriors of Rock
Akcja/Arcade
Najmocniejsze muzycznie Guitar Hero w historii serii.
-
3.
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Akcja/Arcade
Kolejna odsłona zwariowanej gierki dla starych i młodych.
-
4.
Yakuza 3
Akcja/Arcade
, Przygoda
Kolejna odsłona sagi o japońskiej mafii.
-
5.
Tom Clancy's H.A.W.X. 2
Akcja/Arcade
, Symulator
Dogfighty i epickie powietrzne batalie spod znaku kropek.
-
6.
Mafia 2
Akcja/Arcade
-
1.
N.O.V.A.
Akcja/Arcade
Wyobraźcie sobie Halo, ale na iPhone.
-
2.
Dungeon Hunter
Akcja/Arcade
, RPG
Diablo w wersji Gameloftu.
-
3.
Plants vs. Zombies
Strategia
Tower defense z zombiakami w roli głównej.
-
4.
Hero of Sparta II
Akcja/Arcade
Druga część przygód xeroboja Kratosa.
-
5.
Street Fighter IV
Akcja/Arcade
Mobilna wersja najlepszego mordobicia ostatnich lat.
-
6.
Spore Creatures
Akcja/Arcade
Spore Creatures, takie jakie znamy z DSa.