• Witam.
    Mam bardzo upierdliwy problem z TF2. Otóż kupiłem przez Allegro cd key do Orange Box. Jak się okazało Team Fortress 2 który był w paczce jest ocenzurowany. Poszukałem więc w necie jakiegoś patcha, i owszem znalazłem, ale stosowanie go jest upierdliwe i czasem wywala mi grę do pulpitu. Bo dłuższych próbach w końcu się wkurwiłem i zakupiłem kolejny cd key, tym razem od kogoś innego. Jednak jak próbuję go aktywować przez Steam to wyskakuje mi komunikat: "You have already activated a product associated with this code. You don't have to re-enter... blablabla" i inna wersja nie chce się ściągnąć. Czyli co? To konto jest już skazane na TF2 bez krwi? Załatwiłem się na miękko? Granie bez krwi to jak lizanie papierka przez opakowanie.
    Co ciekawe gdy uruchomiłem HL2 episode 1 z tego samego pakietu, to krew jest. Może to być spowodowane faktem, że mam już od dawna nieocenzurowaną podstawkę do HL2, ale nie wiem czy to ma jakiś wpływ. Jakby ktoś miał jakieś sugestie, to zapraszam, bo mnie już szlag trafia.