• Zacznę od początku.
    Kiedy byłem mojej dziewczyny, troszkę się zabawialiśmy. Chyba normalne, nie?
    Jej ojciec był w tym czasie w domu, co poskutkowało dość nieprzyjemną sytuacją.
    Otóż, wyprosił mnie z jej pokoju i kazał wyjść. Okay, wyszedłem do przedpokoju, schyliłem się, żeby założyć buty. Po chwili, usłyszałem czyjeś kroki. Myślałem że to ona, więc się odwróciłem. Cóż, czasu nie miałem i zobaczyłem tylko "nadlatującą lufę". Oczywiście, jej stary to rosły chłop, ale głupi jak but. Po lufie, został mi (a jakże) ślad pod okiem w postaci sporego lima, zadrapania od obrączki pod okiem i pewnego bólu w udzie (pewnie od kolana, które wyłapałem). Cała sytuacja miała miejsce w niedzielę, koło 22.

Jako że to nie jest dla mnie normalna sytuacja, a stary mnie bardzo nie lubi, chciałbym żeby to nie uszło mu płazem. Tym bardziej, że matka i druga połówka, namawiają mnie, żebym z tym "poszedł".
    Więc tak. Mógłby ktoś z Was, napisać mi, co zrobić w takiej sytuacji? gdzie i z czym pójść, od czego zacząć, co potem itd.

Anyone?