• Ja się Was ludzie pytam, komu to będzie służyć? To już zwykłe forum nie wystarcza? Hę? Ciekawi mnie jeszcze, kto wpadł na taką "genialną nazwę". Zapytaj Quaza. LoL! Ja wiem, że on jest Super-Uber-Guru-Elo-Elo, ale ludzie, nie było innej nazwy? Pomijając już tą nieszczęsną nazwę, dlaczego w liście "Najlepiej odpowiadających" umieściliście totalnie nieznanych nikomu userów? Oczywiście nie mówię tu o dziubusiu, ravie, Moskicie czy o chłopaczkach z redakcji. Powiedzcie mi, gdzie "najlepiej odpowiedział" użytkownik |||| ? No gdzie? Pomijając już, że osoby, które naprawdę dobrze odpowiadały/odpowiadają, nie są tu uwzględnione... Zamiast robić jakieś totalnie zbędne i nie potrzebne nikomu rzeczy, zajmijcie się za sygnaturki. Bo co użytkownikom z tego, że Doombek zapyta się Quaza, dlaczego Chimaira dostaje baty w Tekkenie? Polecam zatrudnić grupę newsmenów, którzy nadążają za newsami, i nie dodają ich z opóźnieniem. Czytam news na portalu XXX. Jestem na bierząco. Patrzę za 2 dni, na gaminatorze jeszcze tego nie ma! No ludzie! Nie chcę tu rzucać nickami, ale chyba wiecie o kogo chodzi.

PS. "Niestety Quaz nie ma czasu odpowiadać na Twoje pytania. Możesz jednak zadać je innym członkom społeczności. Jak będziesz miał szczęście, któryś Ci odpowie. Co do Quaza..."

LoL, co to ma być? Chcecie być śmieszni? Nie, przemilczę to...

PS2. Chimaira, zamiast wklejać tutaj zbędne porady skopiowane z neta, daj link do FAQ quaza i będzie dobrze.